Erkılınç yine Akay'ı eleştirdi

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Erkılınç, yaptığı yazılı açıklamada bir kez daha hedef tahtasına koyduğu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı bu defa CHP Ge

Çerkezköy 14.11.2018 17:59:00 0
Erkılınç yine Akay

Erkılınç yaptığı yazılı açıklamada “Vahap Akay Çerkezköyümüzün yüzde 9 göç aldığını ifade ediyordun. Çerkezköy’ün kaybedecek, boşa geçirecek zamanı yok diyorsun. Kurtarmak için 5-10-20 yılın planlaması yapılmalı diyorsun. 4 buçuk yıllık görevinde bana göre Çerkezköy’ü 15-20 yıl geriye götürdün. Erzurumlu Dadaş hemşehrilerini ziyarete gitmişsin, onun için teşekkür ederim. Birlikte Çerkezköy’ü ileriye taşıyacağını ifade ediyorsun, hiç utanmadan, sıkılmadan. Allah aşkına ne yüzle insanlarımızı kandırma çabasına giriyorsun. Ben sizi bir türlü anlamıyorum. Çerkezköy’de lütfen karşıma çık. Yaptığın hizmetleri seninle her zaman her yerde tartışmaya varım. Genel başkanın Kemal Kılıçdaroğlu sevdalısı olduğum sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a iftira üzerine iftira atıyor. Bir gün de çıkıp 16-17 yıldır bu memlekette yaptığımız hizmetlerden bahsetmiyor. Gözleri görmüyorsa gidin siz kulaklarına söyleyin. Adamı Allah çarpar deyin Kılıçdaroğlu’na. Gerçi senin de yalan söylemekte ondan farkın yok. İnsanda biraz halkına karşı utanma, sıkılma olur. Benim size bir tavsiyem var. Genel Başkanın Kılıçdaroğlu’na Trakya bölgesini gezdir, dolaştır. Bu CHP zihniyeti belediye başkanlarının rezilliğini gözleriyle görsün. Birkaç belediyenizi örnek verebilirim. Birincisi Çerkezköy Belediyesi, trafiği arap saçına döndürdü. Lüleburgaz’ın çöpünü atacak çöp konteyneri bile yok, kokudan sokaklar geçilmiyor. Saray Belediyesi’nde arabayla sokaklarda zor ilerleniyor. Kapaklı Belediyesi’nde ise barlar sokağı gibi dört sokak lambası takmakla, bir piknik alanı yapmakla bir hizmet sayıyorsunuz. Halkın karşısına çıkarken bir utanma sıkılma olur. Utanma sıkılma nerde, genel başkanınız Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarınız nerde” dedi.

 

“ÖRNEK BELEDİYE OLARAK GÖSTERECEĞİM”

 

Erkılınç “İnşallah sevdalısı olduğum sayın cumhurbaşkanım beni partimden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak uygun görürse Vahap Akay’ı rakip görmek istiyorum” diyerek aday olması halinde yüzde yüz belediyeyi alacağına inandığını kaydederek “Çerkezköyümüzü Trakya bölgesine örnek belediye olarak göstereceğim. 35 yıldır hizmet alamayan Çerkezköyüm benimle görecek. Birileri gelir dünyayı değiştirir, birileri gelir Çerkezköy’ün ve Trakya’nın çehresini değiştirir” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10