O kadın serbest bırakıldı

Çorlu'da Atatürk heykeline baltayla vurarak zarar veren kadın dün gözaltına alınmıştı. Çiğdem B., dün sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çorlu 14.11.2018 18:32:00 0
O kadın serbest bırakıldı

Çorlu'nun Omurtak Caddesi'ndeki alana önceki gün gelen Çiğdem B., üzerinde taşıdığı baltayı çıkararak, Atatürk Anıtı'nın ayak kısmına vurup, hasar verdi. Çevredekilerin tepki gösterdiği kadın, daha sonra baltayı çarşafının içine gizleyerek alandan uzaklaştı. Şüpheli, saldırıdan bir süre sonra, olayda kullandığı balta ile birlikte polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Çiğdem B.'nin, saldırıdan önce anıta bıraktığı notta ise 'Rahman ve Rahim Allah'ın adı ile Allah emrinde galiptir. Yusuf Suresi 21'inci Ayet' yazdığı belirlendi.

 

ADLİ KONTROLLE SERBEST

 

Emniyette soruşturması tamamlanan Çiğdem B., polisin sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Çiğdem B., savcılıktaki soruşturmasının ardından tutuklanma talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesi'nde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Bu arada, adliye önünde toplanan bir grup CHP'li, Çiğdem B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10