Darıcı, siyasi partilere seslendi

İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, ''Süleymanpaşa için önemli yere sahip olan Değirmenaltı ile Özgürlük Parkı arasında yapılması planlanan 6 kilometrelik yolun

Süleymanpaşa 15.11.2018 12:53:00 0
Darıcı, siyasi partilere seslendi

Süleymanpaşalı vatandaşların gönül rahatlığı ile gezip dolaşabileceği, piknik yapacağı alanlara ihtiyaç duyduğunu belirten Darıcı, “5 yılda yapa yapa sadece bir sahili düzenleyebildiler. Varsa yoksa küçük bir sahil. Vatandaşın gidip oturabileceği başka bir alan yok. Süleymanpaşalı kardeşlerimizi sahile mahkum ettiler” dedi.

 

TEKİRDAĞ SAHİLİ “GERDANLIK’’

 

Vatandaşların şehir merkezinde piknik yapacağı güzel bir alan olmadığını kaydeden Darıcı; ‘’Atatürk Ormanı’na insanlar gidemiyor. Pislik içerisinde. Belediyeye devredilecekse devredilmeli. Eğer Orman Müdürlüğü’nde kalacaksa ise temizliğinin yapılması gerekir. Vatandaşlarımıza acilen para vermeden içinde piknik yapacağı alanlar lazım. Değirmenaltı-Özgürlük Parkı arasındaki 6 kilometrelik mesafenin düzenlenerek bir an önce halka açılmasını istiyoruz. Tekirdağ sahili “gerdanlık”. Gerdanlık tamamlandığında İstanbul’da yaşayanlar nefes almak için Tekirdağ’a gelecek ” dedi.

 

SÜLEYMANPAŞA’NIN ÇEHRESİNİN DEĞİŞMESİ İÇİN BU PROJE ÇOK ÖNEMLİ

 

Sahil projesine ek olarak Değirmenaltı yolunun hayata geçirilmesi gerektiğini ifade eden Darıcı; ‘’CHP’li belediye ile iktidar partisi arasında yaşanan gerilim nedeniyle bu alanın projesi askıda bekliyor. Süleymanpaşa Belediyesi’ni aldığımız zaman ilk işimiz bu yolu hayata geçirmek olacak. Ben buradan bütün siyasi partilere sesleniyorum. Adaylarınızın seçim beyannamesinde sahil yolu projesi birinci madde olarak yer alsın. Süleymanpaşa’nın çehresinin değişmesi için bu proje çok önemli” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10