Hain fikirlerinden vazgeçsinler

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, Çorlu'da Atatürk heykeline yapılan çirkin saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Çerkezköy 15.11.2018 16:04:00 0
Hain fikirlerinden vazgeçsinler

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, yaptığı yazılı açıklamada Mustafa Kemal Atatürk'e karşı yapılan saldırıları kınadığını söyledi. Değirmenci “Komşu İlçemiz Çorluda, hain bir gerici zihniyetin teşekkülü olan bir yaratık, Tam bağımsız Türk Yurdunun kurucusu ve Kurtarıcısı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına, kahpece saldırma girişiminde bulunmuştur. Bilinmelidir ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk, umutsuzluğa kapılmış Türk Milletinin umut ışığı, esaret altındaki İslam aleminin cesaret timsali, Çekiç güç altında ezilen mazlum milletlerin mücadele gücü olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Türk Milletinin ta kendisidir. 5000 yıllık Türk Devlet geleneğinin sürdürülmesinin, Anadolu'daki yol başçısıdır” diye konuştu.

 

HAİN FİKİRLERİNDEN VAZGEÇİNLER

 

Değirmenci “Buradan alenen ilan ve ikaz ediyoruz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına karşı haddini aşmaya meyil eden olursa, Milli Vicdanın kestiği ceza, adli makamların keseceği cezanın bin kat daha ağırı olacaktır. İlçemizde bu sapkın düşünceleri taşıyan, gerici zihniyetliler varsa hemen bu hain fikirlerinden vazgeçsinler. Yoksa, Türk Milletinin Milli Merkezi olan Ülkü Ocakları’nın en ağır tepkisiyle karşılaşacak ve bu tepki altında ezileceklerdir. Unutulmasın ki ülkücüler var oldukça, bu topraklarda Mustafa Kemaller yenilmeyecektir” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10