Derbi Çerkezköy'de oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta dokuzuncu hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak. Haftaya lider durumda giren Modafenspor deplasmanda takipçisi Kartalspor'a konuk olurken,alt sıralardan kurtulmaya Ã?

16.11.2018 17:00:00 0
Derbi Çerkezköy

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta hafta sonunda derbi heyecanı yaşanacak. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Çorluspor 1947 ile kaşı karşıya gelecek.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

 

Bir önceki hafta deplasmanda Edirnespor’a mağlup olarak ligdeki altıncı yenilgisini alarak dört puanda kalan 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Uzunköprüspor’u farklı geçerek moral bulan Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Miraç Burak Özdöl yönetecek. Karşılaşmada Özdöl’ün yardımcılıklarını ise Ali Rıza Kurucu, Baransel Siyavuş ve Gökhan Dereli yapacak.

 

MORAL BULMAK İSTİYOR

 

Edirnespor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Erdoğan Özalp ile yollarını ayıran temsilcimiz  1911 Çerkezköy Doğanspor bu karşılaşmayı kazanarak moral bulmak istiyor. 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticileri “ Bu hafta gerçekten zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizi mağlup ederek moral bulmak istiyoruz” dedi.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Ligde 18 puanla lider durumda bulunan Modafenspor ise deplasmanda 16 puanla üçüncü sırada yer alan Kartalspor’u konuk olacak. Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Levent Buğra Vartemel yönetecek. Grupta 17 puanla ikinci sırada bulunan Yeşilköyspor ise deplasmanda Çengelköy Futbol Yatırımları karşısında galibiyet arayacak. Mete Aylıoğlu’nun yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’te Çavuşbaşı Hanefi Dilmaç Sahası’nda oynanacak.

 

ADASPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Bu sezon iyi sonuçlar alarak 14 puanla beşinci sırada yer alan Adaspor ise geçtiğimiz hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor’u mağlup ederek moral bulan Edirnespor’u konuk edecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Emrah Asil Büyükyıldırım, Gökhan Püsküller, Cengiz Damar, Ufur Demircioğlu hakem triosu yönetecek. Haftanın bir diğer derbisinde ise Bigaspor ile Çanakkale Dardanelspor Cumartesi günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda karşı karşıya gelecekler. Çanakkale Dardanelspor ligde on puanı bulunurken, Bigaspor’un ise 13 puanı bulunuyor. Alper Cesur’un yöneteceği karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

TEKİRDAĞSPOR İSTASYON DEPLASMANINA ÇIKIYOR

 

Geçtiğimiz hafta Çorluspor 1947’ye farklı mağlup olarak taraftarını üzen Uzunköprüspor ise evinde dokuz puanla onuncu sırada bulunan Kavaklıspor’u konuk edecek. Mustafa Gökhan Keskin’in orta hakem olarak görev alacağı karşılaşma Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak. Ligde dokuz puanla dokuzuncu sırada bulunan Tekirdağspor ise ligin tek puansız ekibi İstasyonspor’a deplasmanda konuk olacak. Pazar günü saat 15.00’de 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Emre Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını ise Gürkan Kırabakan, Murat Şimşek ve Ozan Yalçın yapacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10