Yeterlilik belgelerini aldılar

13 Şubat 2018 Tarihli 30331 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak yürürlüğe giren ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmeliğe istinaden, gerçek ve tüzel kişi tacirler ile esnaf ve sa

Çorlu 18.11.2018 15:23:00 0
Yeterlilik belgelerini aldılar

Belge teslim törenine, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Üyeleri, Alberk QA Uluslararası Teknik Kontrol ve Belgelendirme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Latif Yılmaz ile firma yetkilileri ve belge almaya hak kazanan adaylar katıldı.

 

ASLINDA KALİTEMİZİ YÜKSELTMEMİZ ANLAMINA GELMEKTEDİR

 

Belge almaya hak kazanan adaylarla bir araya geldiğini dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Odamızda ilk kez gerçekleştirdiğimiz bir sürecin sonunda belgesini almaya hak kazanan adaylarla bir araya geldik.  Alberk QA Teknik firmasıyla birlikte yaptığımız çalışma neticesinde sizlere yeterlilik belgelerinizi teslim edeceğiz. Bu tarz mesleki yeterlilik belgeleri hizmet seviyesinin yukarı çekilmesi anlamında bir başlangıçtır. Artan rekabetle birlikte hepimizin bu sektörde kendini geliştiriyor olması gerekmektedir. Böyle belgelerin alınması işlerimizi zorlaştırıyor gibi gözükse de aslında kalitemizi yükseltmemiz anlamına gelmektedir" ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10