"TAMP-Tekirdağ İntikal ve Toplanma Tatbikatı" düzenlendi

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü tarafından afet ve acil durumlara yönelik işbirliği koordinasyonu geliştirmek ve  hizmetlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirilmesinin sağlanması

Tekirdağ 18.11.2018 16:35:00 0
"TAMP-Tekirdağ İntikal ve Toplanma Tatbikatı" düzenlendi

TAMP-Tekirdağ İntikal ve Toplanma Tatbikatı, 26 hizmet grubunun ana ve destek çözüm ortaklarının toplanma alanlarına intikal etmesi ile başladı. Tatbikata, Tekirdağ İl Afet Müdahale Planında görev verilen farklı kurum ve kuruluşlardan toplam 543 personel katıldı.

 

RAPOR HAZIRLANDI

 

26 Hizmet Grubu, senaryoya uygun olarak Afet Yönetim ve Karar Destek Sistemi (AYDES) üzerinden verilen farklı görevleri yerine getirirken, yapılan çalışmalar İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na farklı saatlerde raporlandı.  Tatbikata katılan Destek Çözüm Ortaklarına hizmet grubu planı, AYDES sistemi ve tatbikatla ilgili genel bilgilendirmeler her hizmet grubu tarafından yapıldı.  Tatbikatın son aşamasında hizmet grubu yöneticileri İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'ne intikal ederek, sonuç ve değerlendirme raporlarını sundu. Yapılan değerlendirme toplantısı sonucuna göre, son durum raporu hazırlanarak Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına gönderildi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10