10. PERYÖN Trakya İnsan Yönetim Kongresi yapıldı

10. Peryön Trakya İnsan Yönetimi Kongresi ÇOSB Konferans Salonu'nda yapıldı. Birbirinden farklı konuların anlatıldığı kongrede açılış konuşmasını yapan PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim

Çerkezköy 18.11.2018 17:27:00 0
10. PERYÖN Trakya İnsan Yönetim Kongresi yapıldı

“Dün, bugün, gelecek” temasıyla 10. PERYÖN Trakya İnsan Yönetim Kongresi Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda yapıldı. 

 

ZENGİN BİR İÇERİK SUNACAĞIZ

 

Kongrenin açılış konuşmasını PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin yaptı. Geçmişin eşsiz tecrübeleriyle bugüne varanların, yarını şimdiden planlayanların ve geleceğe adım atanların bir araya geldiğini ve ortak çalışan akılların ortak atan kalplerle buluştuğunu belirten Özber Çetin; “Her yıl düzenlediğimiz İnsan Yönetimi kongremiz ile geleceğin şekillenmesine katkı sağlayarak konu başlıkları ele alınarak siz katılımcılara zengin bir içerik sunacağız. Trakya’nın alanında en büyük organizasyonu olan PERYÖN Trakya Şubesi 10. İnsan Yönetim Kongresi ile insan yönetimi profesyonellerini, uzman konuşmacıları ile sektörün önde gelen firmalarını bu kongrede de bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz. Peryön Trakya 10. İnsan Yönetimi Kongresi’nde sizleri aramızda görmek bizleri onurlandırdı” dedi.

 

ÇEŞİTLİ KONULAR KONUŞULDU

 

Cumartesi günü 09.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kongrede, konuşmacı olarak katılan Kurumsal Eğitmen, Terapist, Opera Sanatçısı Aslı Gökçe ‘’ Ver Coşkuyu’’ adlı konuşmasını yaparken, Yenileşim Mühendisi Sanayi 4.0/Yenileşim Yönetimi Danışmanı Cahit Günaydın ‘’ Sanayi 4.0/Yenileşim Yönetimi’’ adlı konuşması yaptı. Eğitmen, Profesyonel Koç, Yazar Dr. Yaprak Baran Tecir ‘’ İşimiz Gelecekte’’ adlı konuşmasını yaparken, İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanı Aykut Bora ‘’Çalışan Deneyimi ve Ülke Araştırma Sonuçları’’ adlı konuşmasını yaptı. Eğitmen Profesyonel Koç, Yazar Dr. Habibe Akşit ‘’Geçmişi Güncellemek’’ adlı konuşmasını yaparken, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Özdemir ‘’ Ekonomik Koşulların İş İlişkisine Etkisi’’ adlı konuşmayı yaptı. Danışman, Koç Ece Sueren Ok ‘’Yeni İş Hayatı’’ adlı konuşmasını yaparken, İK Proje Danışmanı ve Eğitmen İpek Aral ‘’ İş Hayatında Farklılıkların Yönetimi’’ adlı konuşmasını yaptı. Eğitmen, Danışman, Koç Selnur Gülek, ‘’Prangalarımız’’ adlı konuşmasını yaparken, Umut Oğuz ‘’Mıknatıs ‘’ özel gösterisi ile konuşmasını yaptı.

 

UFUK AÇICI, DOPDOLU BİR İÇERİK SUNULDU

 

Peryön Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin kongre sonunda yaptığı açıklamada, “ Trakya Peryön’ün insan yönetimi alanında gündemi belirleyen 10. İnsan Yönetimi Kongresi’nde  farklı sektörlerden binlerce profesyonelin alanının en iyi uzmanlarından uygulama örnekleri, kapsamlı araştırmalar ve yeni yaklaşımları dinleme fırsatı buldu. Her yıl düzenlediğimiz insan yönetimi kongremizde olduğu gibi bu yıl da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda düzenlediğimiz Peryön Trakya 10. İnsan Yönetimi Kongresi’nde de geleceğin şekillenmesine katkı sağlayacak konu başlıkları ele alınarak katılımcılarımıza zengin bir içerik sunduk. Kongremiz, ayrıca  sergi alanı ve sponsorluk fırsatları ile katılımcı ve destekleyen firmalara, ürün/hizmetlerini tanıtmak için eşsiz bir fırsat da sundu. Peryön Trakya bu gibi organizasyonlarda hedef kitleleri bir araya getiriyor ve getirmeye devam edecek.  Ufuk açıcı, dopdolu bir içerik, ilham verici oturumlar, alanlarında farklı bakış açılarıyla öne çıkan konuşmacıların katılım göstermeleri kongremizi çok zenginleştirdi’’ dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10