Çerkezköy'den aday olan tek isim oldu

AK Parti eski milletvekili Metin Akgün'ün de aralarında bulunduğu 5 isim büyükşehire aday adayı olurken, Çerkezköy'den aday adayı olan tek isim ise İl Genel Meclisi Eski Üyesi Abdurrahman Çiçek

Çerkezköy 18.11.2018 17:51:00 0
Çerkezköy

Gençliğini, hayatını ve tüm kazanımlarını Tekirdağ’a borçlu olduğunu, Tekirdağ’a dair hayalleri olduğunu ifade eden Çiçek, kendisinin zor şartlarda yaşayıp eğitim aldığını, Türkiye’nin bu zor günleri geride bıraktığını, çocukların daha iyi bir ülkede, daha iyi bir büyükşehirde yaşayabilmesi için Türkiye’yi bugünlere getiren, yarınlara taşıyacak olan AK Parti vizyonuyla, Tekirdağ’a daha modern, daha yaşanabilir bir hale getirmek için AK Parti’den aday adayı olduğunu kaydetti. 40 yaşında olmasına rağmen  “iki günü eşit olan zarardadır” düsturuna uygun bir yaşam tarzıyla yaşadığı çevreye ve topluma olumlu en iyi katkıyı sunmak için çalıştığını söyleyen Çiçek “Genç yaşta ilçemizi temsil etmek üzere yine sevdalısı olduğum AK Parti’den il genel meclisi üyesi sıfatıyla birçok komisyonda yer aldım. İşçi kenti, sanayi kenti olarak anılan, 2 denizle komşu ülkemizin güzide şehirlerinden biri olan Tekirdağ’ı turizm ve eğitim kenti yapmak için, sadece bir ilçesini değil her ilçesini sosyal alanlar ve kültürel donatılarla yaşanabilir bir ilçe yapmak için AK Parti vizyonuna yakışır bir siyasi anlayışla hizmet edeceğim” dedi.

 

İLK KEZ BİR ARADA GÖRÜNTÜLENDİLER

 

AK Parti’den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdurrahman Çiçek, Mestan Özcan, Engin Tekin, Muhammet Zortul ve Metin Akgün ilk kez bir arada görüntülendi. Dün Tekirdağ’da ilçe belediye başkan aday adayları için tapılan temayülde büyükşehir belediye başkan aday adayları Abdurrahman Çiçek, Mestan Özcan, Engin Tekin, Muhammet Zortul ve Metin Akgün ile objektiflere poz veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak büyükşehir belediye başkan aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.

 

80 ADAY ADAYI İÇİN OY KULLANDILAR

 

Öte yandan 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için Tekirdağ'da ilçe belediye başkanı aday adaylığı için başvuruda bulunan aday adayları için dijital ortamda oylama yapıldı. Çerkezköy’den de Nuran Yeşil, Hasan İşçan, Yılmaz Erkılınç, Hanifi Belindir, Ahmet Yıldız, Göksel Bozdağ, Orhan Aras, Ali Dönmez ve Ali Ertem’in de aralarında bulunduğu toplam 80 aday adayı için temayül yoklaması dün 09.00- 16.00’da yapıldı. Temayül yoklaması Eski Adalet Bakan Yardımcısı Komisyon Başkanı Bilal Uçar, Komisyon üyeleri İstanbul Milletvekilleri Tuba Durgut ile Şamil Aydın ve Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt’ın gözetiminde tüm teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10