''Hemşehri derneklerimizle yaşamaya devam edeceğiz''

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Uzunköprü Meriçliler Derneği Dernek Başkanı Mehmet Teksöz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Derneklere olan desteklerinin devam edeceğini belirt

Kapaklı 19.11.2018 14:41:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Uzunköprü Meriçliler Derneği Dernek Başkanı Mehmet Teksöz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

 

DERNEKLERİMİZ KAPAKLIMIZA AYRI BİR RENK VE GÜZELLİK KATIYOR

 

Ziyaret sırasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Kapaklının genel yapısına bakıldığında ilçemizde çeşitli nedenlerle Kapaklıya gelip yerleşerek burada yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımız bulunuyor. Bu yapıya baktığımızda birçok ilden çeşitli sebep ve vesilelerle gelip Kapaklıya yerleşmiş vatandaşlarımızı görüyoruz. Bu göçler sonunda oluşan derneklerimiz Kapaklımıza ayrı bir renk ve güzellik katıyor. İşte bu renklilik içinde yer alan Uzunköprü Meriçliler Derneğide İlçemizde çeşitli faaliyet ve aktivitelerle bu kültür hareketliliğinin içerisinde yer almaktadır" dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAŞAYACAĞIZ

 

Derneklere olan desteklerinin devam edeceğini belirten Mandalı, "Derneklerimize Kapaklı Belediyesi olarak imkânlar ölçüsünde destek ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Farklı memleketlerden vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşadığı bir Türkiye mozaiği Kapaklı'mızda birlik ve beraberlik içerisinde tüm hemşehri derneklerimiz ile yaşamaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Uzunköprü Meriçliler Derneği Dernek Başkanı Teksöz açıklamada bulunarak, "Derneğimizin Kapaklıda hizmete başladığı günden itibaren destek ve katkı sağlayan, Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10