Ödüller sahiplerini buldu

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından düzenlenen "Trakya'da Hayatın Enerjisi" konulu Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Tekirdağ 19.11.2018 15:58:00 0
Ödüller sahiplerini buldu

Bu yıl ilk kez Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen “Trakya’da Hayatın Enerjisi” konulu fotoğraf yarışmasının ödülleri, TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılan törenle verildi.

 

DERENCEYE GİREN İSİMLER ŞÖYLE

 

Coşkun Aral, Garbis Özatay ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Başkan Yardımcısı Hilmi Baysal değerlendirme yaptığı yarışmada, birinci Sezgin Uzuncaova olurken, ikinci Turhan Ülgüdürgümüş oldu. üçüncü ise Ümit Varol oldu. altın madalyanın sahibi olan birinci Sezgin Uzuncaova2 bin TL ödül kazanırken, gümüş madalyanın sahibi olan ikinci Turhan Ülgüdürgümüş bin 500 lira kazandı. Bronz madalya kazanan üçüncü Ümit Varol ise bin TL kazandı. Mansiyon ödülünü kazanan Ahmet Turan Kural, Mesut Karaduman ve Ümit Varol’a 400’er lira, sergilenmeye değer bulunan 30 eser sahibine de mansiyon ödülü verildi.

 

 

BİN 24 TRAKYA FOTOĞRAFIYLA GÖRMÜŞ OLDUK

 

TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, törende yaptığı konuşmada, birincisini düzenledikleri yarışmayayoğun bir ilginin olduğunu belirterek, “Hayatın enerjisini, sanat heyecanlılarının yüksek katılımı ile gerçekleşen birbirinden orijinal 1024 Trakya fotoğrafıyla da görmüş olduk. Projenin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Fotoğraf sanatına gönül vermiş arkadaşlarımıza da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

SERGİ AÇILDI

 

Ödül töreninin ardından sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan fotoğraf sergisi de TREDAŞ Genel Müdürlüğü Sergi Salonu’nda açıldı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10