İki isme verdi veriştirdi

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı gündeme geldiği günden beri yaptığı açıklamalarla Çerkezköy'de gündem yaratan Yılmaz Erkılınç, bu defa Pazar gÃ?

Çerkezköy 20.11.2018 17:00:00 0
İki isme verdi veriştirdi

5 aydır kapı kapı seçim çalışması yürüttüğünü, İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in kendisini milletvekilleri ile görüştürmemek için her türlü yola başvurduğunu kaydeden Erkılınç “Ben Ankara’nın yolunu biliyorum. Önümüzdeki günlerde Ankara’ya gittiğimde cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek AK Parti adına burada yürüttüğünüz kara siyaseti kendisine anlatacağım. Milletin hayır dualarıyla kurulmuş bir partiyi milletten kaçırarak kişisel çıkarlarınız uğruna küçültemezsiniz. Tekirdağ’da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunun üzerine tek bir oy koyamayışınızın sebebi bu kişisel ihtiraslarınızdır. Türkiye’de büyüyen partiyi maalesef Tekirdağ’da ve Çerkezköy’de büyütmemek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Çünkü parti büyürse sizin kontrolünüz zorlaşacak. Sen ve Abdullah Öğe partimizin bayrağını değil Tekirdağ ve ilçelerine dikmek, partimize kaybettirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. AK Parti’nin aday belirlemedeki kriterlerinin başında gelen temayül yoklamasını bile kişisel ihtiraslarınıza alet ettiğiniz Tekirdağ yoklamasında kapı önüne yerleştirdiğiniz el-muhaberat elemanlarının girişte insanlara ilçe başkanına oy verin dedirtmeniz neyin nesidir” dedi.

 

“KURTARMANIN ZAMANI GELMİŞTİR”

 

Erkılınç “Ben bu süreçte Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  ilçe başkanının çalışmalarını ve niyetini göreceğine inanıyorum. İlçe başkanı Sayın Öğe’nin ‘milletvekilliği olmadı yeniden ilçe başkanı olayım, ilçe başkanlığını boş verin ben belediye başkanı olayım’ sevdasından bu partiyi kurtarmanın zamanı gelmiştir. Ben Çerkezköy’de 35 yıldır yaşayan, esnaflık yapan birisi olarak AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldum. Eşimin dışında yanımda kimseyi gezdirmedim. Ama birileri yanına aldıkları badigartlarla gezerek hem kendilerini hem partimizi farklı göstermeye çalışıyorlar. Oysa biz milletin bağrından çıkmış bir partinin Çerkezköy’deki birer neferleriyiz. Maalesef bu süreçte 3 vekili olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin her biri birbirinden değerli milletvekilleri de sürece seyirci kalmaktadırlar” dedi.

 

 ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ’NİN YEREL YÖNETİMİ ALACAĞINA İNANIYORUM

 

Yılmaz Erkılınç “Adalet ve Kalkınma Partisi’nden benim gibi aday adayı olan Nuran Yeşil, Hasan İşcan, Göksel Bozdağ, Ahmet Yıldız bu isimler bana göre koalisyon kurmuş isimlerdir. Ben aday olduğum ilk gün açıkladım. Aday olmadığım takdirde meclis üyesi adayı olmayacağımı beyan ettim. Ama bu arkadaşlar bunu söyleyemiyorlar, söyleyemezler de. Ben Allah’ın bir olduğunu biliyor, buna inanıyor ve söylüyorum. Nuran Hanım bana elçi göndereceğinize kendiniz gelseydiniz. Ben inanıyorum ki bu isimler aday gösterilmediği takdirde bırakın AK Parti’ye çalışmayı AK Parti’ye oy bile vermezler. Biz birinin gelip bu ülkeyi değiştirdiğini bilenlerdeniz. Yine biz birinin gelip bu ilçeyi değiştireceğine inananlardanız. Ama bu iş benlikle, bölgecilikle, bencillikle olmaz. Bu iş birlikle, dirlikle ve birlikte olur. AK Parti seçmeni birliğe, bütünlüğe inanan bir seçmendir. Ben de birliğimizin daim olacağına, Çerkezköy’de AK Parti’nin yerel yönetimi alacağına inanıyorum” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10