Doğa Koleji'nden Başkan Akay'a nezaket ziyareti

Çerkezköy Özel Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Karakuş, okul yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Çerkezköy 21.11.2018 17:11:00 0
Doğa Koleji

Çerkezköy Özel Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Karakuş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arzu Akdeniz, Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç, Doğa Koleji İlkokul Müdürü Hüseyin Daş ve 7. Sınıf öğrencisi Nehir İkizler ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Erdal Karakuş “ Çalışmalarınızdan ve eğitime verdiğiniz desteklerden ötürü Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çerkezköy Özel Doğa Kolejine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy’ün geleceği için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Doğa Koleji 7. Sınıf Öğrencisi Nehir İkizler tarafından Başkan Vahap Akay’a ziyaret anısına resim dili ile isminin işlendiği tablo hediye etti.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10