BAL'da 10.hafta heyecanı

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 10.hafta Cumartesi ve Pazar günü yedi karşılaşma oynanacak. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Adaspor'a konuk olurken, lider Yeşilköyspor ise evinde Kartalsporâ?

23.11.2018 18:43:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz deplasmanda Çanakkale ekibi Bigaspor karşısında galibiyet arayacak.

 

ADASPOR’A KONUK OLACAĞIZ

 

Geçtiğimiz hafta evinde Çorluspor 1947’yi tek golle mağlup ederek büyük moral bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda 14 puanla beşinci sırada yer alan Adaspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesi açıklamada bulunan 1911 Çerkezköy Doğanspor Basın Sözcüsü İlhan Tural “ Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin ardından takımımızda moral seviyesi yükseldi. Bu hafta da deplasmanda Adaspor’a konuk olacağız. Yaptığımız hazırlıkları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladık. Adaspor deplasmanından üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

“HER MAÇA GALİBİYET PAROLASIYLA ÇIKACAĞIZ”

 

Takıma yeni oyuncu takviyeleri de olacağı bilgisini veren Tural; “Şu an görüştüğümüz 5-6 isim var. İkinci yarı takviyelerimiz olacak. Artık kötü günler geride kaldı. 1911 Doğanspor her maça galibiyet parolası ile çıkacak. Sadece tek gol değil, farklı galibiyetler de hedefliyoruz. Tüm taraftarlarımızı, 1911 Doğanspor sevdalılarını takımımıza destek vermeye davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Emre Koç yönetecek. Koç’un yardımcılıklarını ise Ünal İpek, Orhan Çodar ve Özgür Sevinç yapacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise 20 puanla lider durumda bulunan Yeşilköyspor evinde 17 puanla dördüncü sırada bulunan Kartalspor’u konuk edecek. Bakırköy Belediye 1 Nolu Sahada oynanacak olan karşılaşma ise saat14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Yusuf Alper Abalı yönetirken, yardımcılıklarını ise Mustafa Burak Kuş, Buğur Han Güler ve Mustafa Ünlü yapacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

19 puanla ikinci sırada bulunan İstanbul temsilcisi Modafenspor ise evinde 14 puanla altıncı sırada yer alan Bigaspor’u konuk edecek. Volkan Kırbaş, Emrah Gülhan, Nurkan Yum, Ozan Yalçın hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü Alemdağ Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Cumartesi günü ise 18 puanla üçüncü sırada yer alan Edirnespor evinde puansız İstasyonspor ile mücadele edecek. Edirne 25 Kasım Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Emre Zafer Korkut yönetecek. Korkut’un yardımcılıklarını ise Murat Vural, Kenan Konca ve Levent Buğra Vartemel yapacak.

 

ÇORLUSPOR 1947 DEPLASMANA ÇIKACAK

 

Geçen haftayı mağlubiyetler ile kapatan Kavaklıspor ile Çorluspor 1947 Pazar günü Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelecekler. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Habibe Yorgun yönetecek. Ligde Kavaklıspor 9 puanla on birinci sırada yer alırken, Çorluspor 1947’nin ise dokuz puanı bulunuyor.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

12 puanla sekizinci sırada yer alan Tekirdağspor ise evinde 13 puanla yedinci sırada bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Anıl Furkan Liman, Ali Cem Zorbay, Eren Şahin, Uğurtan Kocaman hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise bu sezon istediği sonuçları alamayan Çanakkale Dardanelspor ile Uzunköprüspor Çanakkale 18 Mart Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Ertuğrul Kösterelioğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Celal Eser, Cemal Can Çakır ve Mirsat Sancaktar yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10