Gülerçinli öğretmenler yemekte bir araya geldi

Özel Gülerçin Koleji tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulda görev yapan öğretmenlere yönelik yemek programı düzenlendi. Önceki akşam Beyaz Konak Restaurant'ta düzenlenen yemek

Çerkezköy 25.11.2018 15:24:00 0
Gülerçinli öğretmenler yemekte bir araya geldi

Yaptığı açılış konuşmasında Gülerçin'li olmanın ayrıcalıklı olduğunu ifade eden Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, kolejin başarı çıtasının her yıl artarak büyüdüğünü belirterek okul kurucusu Bülent Gülerçin'in de okulun çok daha iyi yerlere gelmesi için gereken desteği esirgemeden verdiğini belirtti. Hiç bir kurumda olmayan güzel bir çalışma ortamında tüm öğretmenlerin çalıştığını kaydeden Kürklü, öğrencilerin başarılı olması için tüm öğretmenlerin en iyi şekilde eğitim verdiğini belirterek, öğretmenlere ve okulun kurucusu Gülerçin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Gülerçin'e teşekkür etti.

 

 GÜLERÇ'İN SİZLER SAYESİNDE DAHA DA BAŞARILI OLACAK

 

Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları Kurucusu ve Sahibi Bülent Gülerçin de “Bu gece kurumumuzun tüm öğretmen ve personelinin katılımından mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu gece sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyim. Okulumuzun  başarısı sizlerin  sayesindedir. Siz öğretmenlerimizin ne kadar özverili bir çalışma sergilediğinizi görüyor ve her birinizi çalışmalarınız  dolayısıyla takdirle karşılıyorum.  Gülerçin olarak biz büyük bir aileyiz. Bu ailemizi  her yıl daha da büyütmek için bizler kadar sizlerinde daha fazla canla başla katkı sağladığınızı görüyorum ve bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyor, Öğretmenler Gününü’zü içtenlikle kutluyorum" dedi.Bülent Gülerçin konuşmasının ardından okul öğretmenlerine hediye verdi. 

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE  DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Yapılan konuşmaların ardından Gülerçin Koleji Eğitim Kurumları’nda görev yapan öğretmenler Çerkezköylü Müzisyen Hayrettin Yasin canlı müzik eşliğinde geç saate kadar doyasıya eğlendiler. Gülerçinli öğretmenler canlı müzik eşliğinde halaylar çekti, Trakya havaları oynadı. Öğretmenlerin oyunlarına zaman zaman Bülent Gülerçin ile eşi Deniz Gülerçin ve Okul Müdürü Ömer Kürklü de  eşiyle eşlik etti. Gülerçin Koleji öğretmenleri gece sonunda  güzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşatan Bülent Gülerçin’e teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10