Kapaklıspor dört dörtlük galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 9.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde Muratlı Belediyespor'u konuk etti. Son haftalardaki kötü sonuçların ardından hafta içinde Faruk Kuzu ile yollarını ayırı

26.11.2018 16:56:00 0
Kapaklıspor dört dörtlük galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Ligde Kapaklıspor evinde konuk ettiği Muratlı Belediyespor’u farklı mağlup etmesini bildi.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor; Sezai, Çağatay, Gurur, Emre, Ramazan, Mert, Alihan, Burak, Tezcan, Özgün, Emre Kaymaz kadrosu ile çıkarken, Muratlı Belediyespor ise A. Can, Aykut, Adem, Okay, Melih, Bartuğ, Alihan, Esen, Süleyman, Doğan ve Hasan ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Taraftarının desteği ile maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Emre ve Tezcan ile önemli fırsatları değerlendiremeyen Kapaklıspor 27’inci dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Burak Güngör topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Kalesinde golü gördükten sonra toparlanmaya başlayan Muratlı Belediyespor ise geliştirdiği cılız ataklarda Kapaklıspor savunmasını geçemedi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı

 

FARK AÇILDI

 

İlk devreyi önde tamamlayan ev sahibi ekip Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde farkı artırmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor 66’ıncı dakikada farkı ikiye çıkardı. Gelişen atakta topla buluşan Mert Arslanalp takımı 2-0 öne geçirdi. Golün ardından iki takım arasında yaşanan tartışmada Kapaklıspor’dan Ramazan kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.Rakibinin on kişi kalmasıyla birlikte farkı indirmeye çalışan Muratlı Belediyespor savunmasında ise açıklar verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Kapaklıspor 84’üncü dakikada farkı üçe çıkardı. Gelişen organize atakta yapılan ortayı iyi takip eden Emre Tekerlek skoru 3-0 yaptı.

 

19 PUANA YÜKSELDİ

 

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Kapaklıspor son dakikalarda tecrübeli kaptanı Tezcan ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 19 yaparak üçüncü sıradaki yerini korudu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10