Akay, servisçi esnafının sıkıntılarını dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Servisçiler Derneği'ni ziyaret etti. Akay, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da servis çeken esnafın sorunlarını ve taleplerini dile getirmeye, ç?

Çerkezköy 27.11.2018 13:22:00 0
Akay, servisçi esnafının sıkıntılarını dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Tekirdağ Servisçiler Derneği’ni ziyaret etti. Tekirdağ Servisçiler Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu, yönetim kurulu üyeleri ve servisçi esnafı tarafından karşılanan Akay, servisçi esnafının sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

SIKINTILARI DİLE GETİRDİLER

 

Ziyarette Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu ve servisçi esnafı, korsan taşımacılık yapan firma ve araçlar ile ilgili şikayetlerini, uygulama ve kontrol eksikliklerini, servis ücret tarifelerinin geç açıklanması ile ilgili mağduriyetlerini söyledi.

 

ISRARLA TAKİP EDECEĞİM

 

Talep ve sıkıntıları dinleyen Akay, “Dile getirdiğiniz tüm konuları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantılarında dile getireceğim ve ısrarla takip edeceğim” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu ve servisçi esnafı Akay’ı ağırladıkları için memnuniyet duyduklarını ifade etti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10