Başkan Yüksel, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Mahalle ziyaretlerine devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önce ki gün Cumhuriyet, Karamehmet ve Bakırça Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ergene 27.11.2018 15:33:00 0
Başkan Yüksel, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,“Ergene’de halkımızın refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sıfırdan bir belediye kurduk ve bu belediye ile Ergenemize 20 yılda yapılacakları bizler 4,5 senede yaptık. Alt yapı ve üst yapısı olmayan, yolları bozuk olan mahallelerimiz şimdi bir kent görüntüsünde, Ergene’de bulunan 17 mahallemize de bir çok hizmet götürdük, sizler bizlere güvendiniz bizlerde bu güveninizi boşa çıkarmadık” dedi.

 

“BİZ GÖREV ADAMI, HİZMET İNSANIYIZ”

 

“Biz görev adamı, hizmet insanıyız” diyen Başkan Yüksel, “Ergene’de yapmış olduğumuz hizmetler ile Ergenemizde güzellik üstüne güzellik katıyoruz. Vatandaşımız ne isterse onu yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Emek ve alın teri ile güzelleştirdiğimiz Ergenemizde sizler emeğimize ve alın terimize sahip çıkacaksınız. Birlikte çalışıp Ergenemizi daha da büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10