Sitespor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kapaklı Sitespor hafta sonunda deplasmanda Büyükyoncalıspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor 17 ya?

27.11.2018 16:30:00 0
Sitespor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör ligin 9.haftasında Büyükyoncalsıpor ile Kapaklı Sitespor Saray Sahası’nda karşı karşıya geldi.

 

KAAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Orta alan şeklinde geçen karşılaşmada ilerleyen bölümlere doğru Kapaklı Sitespor ataklarını sıklaştırdı. Rakip kalede etkili olan Kapaklı Sitespor golü de bulmasını bildi. Kullanılan serbest vuruşta ceza alanı içinde topa iyi yükselen 17 yaşındaki Kaan topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’u deplasmanda öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi.

 

TEK GOLLE GÜLDÜ

 

İlk devresi Kapaklı Sitespor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor beraberlik için yüklendi. İlerleyen bölümlerde Kapaklı Sitespor on kişi kalırken, rakibinin eksik olmasını ev sahibi ekip iyi değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Kapaklı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklı Sitespor bu galibiyet ile rahat bir nefes alarak puanını 11 yaparken, Büyükyoncalıspor ise 7 puanda kaldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10