"Bir kere de siz fedakârlık yapın!"

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, Çorlu ilçe yönetimi ile birlikte Çorlu Tokatlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 28.11.2018 14:57:00 0
 

Ziyarette ekonomik savaş verdiğimiz doğrudur diyen Vakitçi; “Siyasilerin deyimiyle ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’nın verildiği bir dönemde vatandaş fedakârlık üstüne fedakârlık yaparken, TBMM’deki beş parti 31 Mart 2019 yerel seçimleri için toplamda 892 milyon TL yardım alacak. Ekonomik krizin baş gösterdiği zamanlarda sürekli vatandaştan yastık altındaki altınları bozdurmasını isteyen siyasilerin, kendilerine gelince aynı hassasiyeti göstermemesi dikkat çekti. TBMM’deki beş partinin milyonlarca lirayı kasasına koyacağını öğrenen vatandaşlar ise ‘Hep mi vatandaş, bir kere de siz fedakârlık yapın!’ çağrısında bulundu.

 

 “BUNLAR SİZİN ALIN TERİNİZİ HEBA EDİYOR”

 

Son 1 yıl içerisinde 3’üncü seçimine gitmeye hazırlanan Türkiye’de, sadece 31 Mart yerel seçimleri için Hazine’den partilere 892 milyon TL yardım yapılacağını ileri süren Vakitçi; “Buna göre AK Parti 417 milyon, CHP 213 milyon, MHP 100, HDP 90 ve İyi Parti ise 70 milyon TL’yi kasasına koyacak. Her platformda ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ üzerinden siyaset yapan partilerin Hazine yardımına gelince sessiz kalması çelişkilere neden oldu. Bakınız Tokatlı kardeşlerim. Sizler doğduğunuz toprakları bırakmışınız, burada doymak için alın teri döküyorsunuz. Ama bunlar sizin alın terinizi heba ediyor. Emeğinizi sömürüyor. Çaresiz değilsiniz. Çare var.  Umut var. Çünkü Biz varız Saadet Partisi var. Önümüzde yaklaşan yerel seçimlerde ilgi ve desteğinizi bekleriz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Tokatlılar Dernek Başkanı Cemal Çiçek teşekkür etti.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10