Ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Belediye Gençlik Merkezi'nde bayanlara yönelik açılan kurslar ile ev hanımlarının el becerilerini geliştirirken, meslek sahibi olabildikleri kurslarla ev ekonomisine de katkı sa

Marmara Ereğlisi 28.11.2018 15:36:00 0
Ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde açılan sır altı çini uygulama, 3 boyutlu şekillendirme ve kağıt rölyef kursları ile bayanların boş vakitlerini değerlendirmelerinin sağlandığını ifade eden yetkililer, Yeniçiftlik Mahallesi ek hizmet binası kurs merkezinde açılan kuaförlük ve biçki nakış kurslarıyla da Yeniçiftlik Mahallesi’nde yaşayan kadınların ev ekonomisine katkı sağlamaları ve el becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmalarının hedeflendiğini kaydetti.

 

KADINLARIN TALEPLERİNE GÖRE KURSLAR AÇMAKTAYIZ

 

Kadınlara yönelik açılan meslek edindirme kurslarının yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “İlçe merkezimizde bulunan Gençlik Merkezi’mizde ve Yeniçiftlik Ek Hizmet binamızda bulunan kurs salonumuzda ilçemizdeki kadınların taleplerine göre kurslar açmaktayız. Vatandaşlarımızın hem kendilerini geliştirmeleri, hem de meslek sahibi olarak ev ekonomilerine katkı sağlayabilecek bireyler olmalarına vesile olabilmek bizler için gurur verici. “dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10