Halk ve güvenlik toplantısı yapıldı

Çorlu Kaymakamlığı tarafından doğrudan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla  her ay ayrı bir mahallede düzenlenen halk ve güvenlik toplantısı kapsamında, Kasım

Çerkezköy 29.11.2018 14:04:00 0
Halk ve güvenlik toplantısı yapıldı

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın başkanlığında yapılan toplantıya; İ daire amirleri, mahalle muhtarı ile birlikte ihtiyar heyeti ve mahalle halkı katıldı. 

 

 AMAÇ YAPILMASI GEREKENLERİN EN HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILMASINI SAĞLAMAK

 

Toplantıda konuşma yapan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Bu toplantıların amacı vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak.  Vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını, varsa sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların gereken hassasiyeti göstererek, koordineli bir şekilde çalışmalar sürdürülüyor” dedi.

 

 ÇÖZÜME YÖNELİK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

 

Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını, halkımızın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını ifade eden Kaymakam Sarılı, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

 

TÜRKGÜCÜ MAHALLESİ HAKKINDA KISACA BİLGİ VERDİ

 

Türkgücü Mahallesi hakkında kısaca bilgi veren Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur , E 5 karayolundan Türkgücü Mahallesi’ne giden asfalt yolun çok bozuk.  İlgililerle görüştüğümde Çorlu 1 OSB bölgesi içerisinde kaldığı gerekçesiyle Belediye Başkanlığı veya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılmadı.  Çorlu 1 OSB Bölge Müdürlüğü tarafından bir an evvel yapılarak mağduriyetimizin giderilmesi gerekiyor. Bunun dışında acil yapılması gereken her hangi bir sorunumuz yok, ancak küçük çaplı sorunların olması durumunda mahallinde veya ilgili kurumlara bildirilmesi durumunda kısa sürede çözümleniyor” dedi. Toplantı mahalle sakinlerinin dinlenmesiyle son buldu.

 

 Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10