"Eğitim Her Engeli Aşar" yemeğinde buluştular

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği tarafından  "Eğitim Her Engeli Aşar" yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 2.12.2018 13:31:00 0

Pasha Otel’de önceki akşam 19.30-23.00 saatleri arasında düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın eşi Vahide Abban, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve davetliler katıldı.

 

OKUL AİLE BİRLİĞİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Program Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç’in açılış  konuşmasıyla başladı. Sevinç, “Okul Aile Birliğimiz her zaman okulumuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için etkinlikler düzenliyor. Bu akşam ki etkinlikte onlardan biri. Bu nedenle Okul Aile Birliği Başkanımız ve Müjgan Karagöz hanımefendi olmak üzere tüm okul aile birliği yönetimine ve de her zaman bu etkinliklerin bir anlam kazanması için okul aile birliğimize destek veren siz değerli öğrenci velilerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“EĞİTİM HER ENGELİ AŞAR”

 

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Alile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de, “Öncelikle yemeğimize katılım sağlayan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. “Eğitim Her Engeli Aşar” amacıyla bu akşam sizlerle bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi programlarımıza ücretsiz olarak katkı sağlayan müzisyenlerimize ve bizlere böyle ortam sunan Pasha Otel’e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

PROGRAMA KATKI SAĞLAYANLARA PLAKET VERİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından programa katkı sağlayan Pasha Otel Sahibi Vehbi Demirtaş’ın eşi Emine Demirtaş’a, müzisyenler Mustafa Akgül, Mustafa Kemel Kaşı’ya ve Yurdeğer Yayyiğit’e Okul Müdürü Mustafa Sevinç ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz tarafından plaket verildi.

 

ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN OKUL ATÖLYESİNDE YAPTIĞI İŞLERİN SATIŞI YAPILDI

 

Plaket takdimi sonunda davetliler canlı müzik eşliğinde keyifli bir gece yaşarken, canlı müzik aralarında da okul öğrencilerinin okul atölyelerinde el emeği göz nuru ile yaptıkları işler ve Atatürk baskılı tişörtlerin satışı yapıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10