Kavaklıspor'u 3 golle geçtik

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maç boyunca rahat bir futbol ortaya koyan 1

2.12.2018 16:13:00 0
Kavaklıspor

Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor kendi evinde konuk ettiği Kavaklıspor’u farklı mağlup etmesini bildi.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Hakan Tezcan yönetirken, yardımcılıklarını ise Gökhan Püsküller, Semih Koca, Ali Can Özışık yaptı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya Sedat Çolak, Hilmican Taşdemir, Mesut Salmaz, Zeki Sinan Akkoyun, Halim Mert, Kadir Muharrem Pehlivan, Utku Demirel, Uğurkan Durmaz, Uğur Yanıkdemir, Hakan Tice, Pule Fransis Maraisane kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Kavaklıspor ise Serhat Serbest, Uğurcan Yasin Tabak, Barış Sinan, Erce Bertuğ Duman, Eray Hüdeverdi, Abdülkerim Canlı, Ahmet Tayyip Gökkaya, Turhan Berk Gençay, Samet Baştürk, Yunus Emre Çoban, Burak Evcen ilk onbiri ile çıktı.

 

ETKİLİ BAŞLADIK

 

1911 Çerkezköy Doğanspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk dakikaları orta alanda geçti. Özellikle sol kanattan Halim ile etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköy Doğanspor ileride Hakan ve Kadir ile gol aradı. Karşılaşmanın 8’inci dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Maraisane’nin pasıyla hareketlenen Hilmican’ın vuruşu yandan auta çıktı. Rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren 1911 Çerkezköy Doğanspor ilerleyen bölümlerde gol için ataklarını sıklaştırdı. 13’üncü dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Kadir’in sert vuruşu direği sıyırdı. 14’üncü dakikada 1911 Çerkezköy Doğanspor’da Halim rakibine sert müdahalede bulunduğu gerekçesiyle sarı kart ile cezalandırıldı.

 

GOL HALİM’İN ŞIK GOLÜYLE GELDİ

 

15’inci dakikada sol kanattan Uğur’un ortasında Kadir’in kafa vuruşu yandan auta çıktı. Uzaktan şutlarla rakip kalede gol arayan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da Uğurkan’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruş üstten auta gitti. 24’üncü dakikada Kadir’in düşürülmesiyle birlikte 1911 Çerkezköy Doğanspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen sol ayaklı Halim sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştirerek 1911 Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte büyük moral bulan 1911 Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Kavaklıspor ise temsilcimiz savunmasını geçmekte zorlandı. 29’uncu dakikada konuk ekip Kavaklıspor maçta en önemli pozisyonu yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Yunus Emre’nin vuruşu yandan auta çıktı.36’ıncı dakikada ise temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci gole çok yaklaştı. Kavaklıspor savunmasını az adamla yakalayan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da defansın arkasına iyi sarkan Kadir’in vuruşu direği sıyırdı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol  çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköy Doğanspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci devre de üstün futbolunu sürdürdü. Orta alanda müthiş bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 51’inci dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Gelişen hızlı atakta ceza sahası dışında topla buluşan Kadir’in vuruşu üstten dışarı çıktı. Kavaklıspor ilerleyen bölümlerde beraberlik için yüklenirken, savunmasın da açıklar verdi. 58’inci dakikada 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında defansın hatasını iyi değerlendiren Pule Fransis Maraisane aşırtma vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

MARAİSANE İKİ GOL ATTI

 

Farkın ikiye çıkmasının ardından konuk ekip Kavaklıspor oyun disiplininden tamamen koptu. 1911 Çerkezköy Doğanspor rakibinin üstüne yüklenerek farkı açmaya çalıştı. 68’inci dakikada sol kanattan günün en başarılı ismi Halim’in ortasını iyi takip eden ikinci golün sahibi Pule Fransis Maraisane kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı. İkinci devre müthiş bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköy Doğanspor orta alanda rakibini resmen ezdi. 81’inci dakikada 1911 Çerkezköy Doğanspor önemli bir fırsatı daha değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Pule Fransis Maraisane kafa vuruşu ile topu ağlara gönderemedi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköy Doğanspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı

 

YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRDÜK

 

Son üç haftada sekiz puan toplayan 1911 Çerkezköy Doğanspor puanını 11 yaparak yükselişini sürdürdü. Kavaklıspor ise sekizinci mağlubiyetini alarak 9 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10