Kapaklıspor liderliği geri aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 10'uncu hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor'a konuk oldu. Maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan da 2-0 g

Tekirdağ 2.12.2018 16:22:00 0
Kapaklıspor liderliği geri aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde son haftalarda kendisine gelen Kapaklıspor Ergene deplasmanından üç puan ile dönmesini bildi.

 

ULAŞ’TA OYNANDI

 

Haftaya üçüncü sırada giren Kapaklıspor Pazar günü Ulaş Sahası’nda Ergenegücü Ulaşspor’a konuk oldu. Kapaklı taraftarlarının alınmadığı karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı. İlk dakikalarda kontrollü bir şekilde oynayan Kapaklıspor kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Ev sahibi ekip Ergenegücü Ulaşspor ise taraftarının desteği ile ataklar geliştirerek karşılaşmada öne geçmeye çalıştı.

 

KAPAKLISPOR GOLÜ BULDU

 

İlerleyen bölümlere doğru Kapaklıspor geliştirdiği atakta Gurur Şanlı ile golü bularak karşılaşmada öne geçmesini bildi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Ergenegücü Ulaşspor ise beraberlik golünü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İKİ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklıspor kontrollü bir futbol ortaya koyarken, Ergenegücü Ulaşspor ise beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın hakemi futbol sahalarında nadir olarak görünen bir karara imza atarak maçı 20 dakika uzattı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında Ergenegücü Ulaşspor beraberlik için yüklense de ikinci golü kalesinde gördü. Savunmada hata yapmayan Kapaklıspor geliştirdiği atakta Burak Güngör ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı.

 

LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

 

Lider Çorlu Kültürspor’un evinde 100.Yılspor’a kaybetmesi, Marmaraereğlisi Belediyespor’un ise deplasmanda Büyükyoncalıspor ile berabere kalmasının ardından Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 22 yaparak liderlik koltuğuna oturdu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10