Gönüllerince eğlendiler

Ergene Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.  Pınarbaşı Düğün Salonunda gerçekleşen etkinliğe Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Ya

Ergene 4.12.2018 16:09:00 0
Gönüllerince eğlendiler

Etkinliğe katılım yoğun olurken, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bizler sadece 3 Aralık’ta değil her gün sizlerin yanındayız. Biz bu yola sevgi ile çıktık, sevgimiz ile daima ileri diyoruz. Sizlerin desteği, sizlerden almış olduğumuz güven ile her günümüz bu şekilde devam edecek. Ergene Belediyesi olarak Ergenemizde birçok projenin altına imza attık, yeni projelerimiz de devam ediyor. Bugün sevgi günü, unutulmasın ki hepimiz birer engelli adayıyız” dedi.

 

BEREN BEBEK KREŞİMİZİ DE SİZLERLE BERABER AÇACAĞIZ

 

Pınarbaşı Mahallesi’ndeki düğün salonunu 19 Mayıs’ta Ergene Belediyesi olarak hizmete açtıklarını kaydeden Başkan Yüksel; “İkinci kapalı düğün salonumuzu Kırkgöz Mahallemize yaptık, onun da açılışını önümüzde ki günlerde yapacağız, son kapalı düğün salonu projemizde Esenler mahallemizde devam ediyor, kısa bir süre sonra bu projemizde tamamlanacak. Bu güne kadar Ergene bünyesinde 3 tane düğün salonu, 1 tane kapalı spor salonu ve spor tesisleri yaptık, fakat şu anda en önemlisi eğitim. Bizler eğitimden yanayız, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren eğitime çok önem verdik, engelleri eğitim ile aşacağız o yüzden Yeşiltepe Mahallemizde güzel bir projeye imza attık ve ismini tren kazasında hayatını kaybeden Beren bebeğin ismini verdik. Beren Bebek Kreşimizi de sizlerle beraber açacağız, çalışan annelerimiz içinde bu proje çok önemli, annelerimize destek olacağız ve çocuklarını bu kreşimizde eğiteceğiz” dedi.

 

ENGELLİ VATANDAŞLARA YÜZLERCE AKÜLÜ ARAÇ DAĞITTIK

 

Bugüne kadar engelli vatandaşlara yüzlerce akülü araç dağıttıklarını ve dağıtmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yüksel, Sizlerin hizmetinde yine sevgi aracımız var ne zaman bu araca ihtiyaç duyarsanız bir telefon kadar size yakınız. Yeni dönemimizde engelli kardeşlerimiz için, genç kardeşlerimiz için yeni park projelerimiz var, bu parklarımız da özel oyun alanları yapacağız, bu güzel eserleri sizlere kazandıracağız” dedi.

 

GÖSTERİLER SUNULDU

 

Ergene Belediyesi Folklor Grubu öğrencilerinin halk oyunları gösterilerini sunmasının ardından Ergene Belediyesi bünyesinde kurulan Çocuk Korosu şarkılarını seslendirdi. Etkinliğe katılan konuklara yemek ikramında da bulunulurken, canlı müzik eşliğinde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10