Ahbap NKÜ faaliyete geçirildi

Sanatçı Haluk Levent'in kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) tarafından Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine yönelik Ahbap NKÜ faaliyete geçirildi.

Tekirdağ 7.12.2018 15:32:00 0
Ahbap NKÜ faaliyete geçirildi

Ahbap Tekirdağ adı ile Tekirdağ’da ki 8 aylık yapılanma sürecinin ardından hayata geçirilen Ahbap NKÜ geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını yaparken, yönetim kurulu da belirlendi. Başkanlığa ise Namık Kemal Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı öğrencisi Merve Çelebi seçildi.

 

TEKİRDAĞ’A YENİ BİR SOLUK GETİRMEK İSTİYORUZ

 

Başkan Merve Çelebi,  Ahbap Tekirdağ’ın yanı sıra sadece Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin yer aldığı Ahbap NKÜ ile Tekirdağ’a yeni bir soluk getirmek istediklerini ifade etti. İlk amaçlarının Namık Kemal Üniversitesi’nin resmi topluluklarından biri olmak olduğunu kaydeden Çelebi; “Bu sayede üniversite içerisinde Ahbap’ı çok daha rahat tanıtıp, toplum yararına daha çok iş başarabileceğiz. Bu konuda girişimlerimize başladık. Sadece öğrenci değil, öğretim görevlilerimizin de bizlere desteği çok büyük. Çok kısa bir süre sonra üniversitemizin resmi topluluklarından biri olacağız. Yapacağımız çalışmalarla Tekirdağ’a yeni bir soluk getirmek istiyoruz” dedi.

 

“ÖNEMLİ İŞLER BAŞARACAĞIZ”

 

Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine seslenen Çelebi; “ Tüm Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi arkadaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyorum. Çok güzel projelerle hep birlikte oldukça önemli işler başaracağız. Gelin Ahbap olalım” dedi.

 

İŞTE YÖNETİM LİSTESİ

 

8 kişilik yönetimini belirleyen Ahbap NKÜ’de başkanlığı Merve Çelebi yapacakken, Başkan Yardımcılığını Peyzaj Mimarlığı öğrencisi Kıvanç Ünerkol, Medya Sorumluluğunu Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisi Başak Koçyiğit, Ağ Kurulu Sorumluluğunu Tarih Bölümü öğrencisi Ender Turan, Sponsor Sorumluluğunu Ziraat Mühendisliği öğrencisi Soner Çolak, Organizasyon Sorumluluğunu İnşaat Mühendisliği öğrencisi Hatime Katipçelebi ve Genel Sekreterliğini ise Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencisi Rabia Nesrin Özdemir yapacak.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10