Danyeli de sessiz sedasız istifa etmiş

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'nın AK Parti'den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olmak için son günde istifa etmesinin ardından 1 Nisan 2018 tarihinde Ko

Çerkezköy 10.12.2018 09:43:00 0
Danyeli de sessiz sedasız istifa etmiş

TOBB Yasası’nda Mart 2019 seçimlerine yönelik yapılan yasal düzenleme ile birlikte ÇTSO gibi kurumlarda görev yapan yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerine geri dönme hakkını tanınmasının ardından Danyeli’nin Kozuva ile birlikte istifa etmesi Kozuva’nın AK Parti’deki adaylık tezini güçlendirirken, Danyeli’nin sessiz sedasız istifasının kamuoyuyla paylaşılmamasının arkasında nasıl bir hesap yattığı merak ediliyor. 5 bine yakın üyesiyle Çerkezköy ticaretine olduğu kadar Çerkezköy’ün sosyo ekonomik kalkınmasına da yön veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısının istifasının kamuoyundan saklanması Dallas dizisindeki entrikaları akıllara getirdi.

 

HEDEFİ İLÇE BAŞKANLIĞI MI, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI MI?

 

1 Nisan 2018’de hacı babanın Süleyman Kozuva’yı kendisine emanet ettiğini söyleyen Danyeli’nin 1 Nisan 2019 için planının, kurucusu olduğu AK Parti ile başkanlığı mı yoksa Süleyman Kozuva’nın yanında belediye başkan yardımcılığı mı olduğu merak ediliyor.

 

İSTİFA ETTİLER AMA FORSLARI DEVAM EDİYOR

 

İkilinin seçim sonrası yeniden görevlerine dönebilecek olmasının vermiş olduğu rahat tavırları ÇTSO üyelerinde kaygıyla izleniyor. İstifa eden Kozuva ve Danyeli’nin odadaki sadece kağıt üzerinde istifa ettikleri görülürken, meclis üyesi olarak görevlerini sürdüren Kozuva ve Danyeli’nin odadaki başkanlık forsları da devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10