"Büyükşehir Belediyesi 1'inci sırada"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu'nu ve daire çalışanlarını ziyaret etti.

Tekirdağ 10.12.2018 14:58:00 0
"Büyükşehir Belediyesi 1

Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer; “Bilgi İşlem Dairesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile E-Devlet platformu arasında entegrasyon kuruldu ve elektronik belediyecilik hizmetlerinin web altyapısı aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilmesine imkan sağlandı. Söz konusu teknolojik atılımın gerçekleştirilmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 30 büyükşehir belediyesi arasında E-Devlet entegrasyonu kapsamında yayına aldığı içeriklerle 1'inci sıraya yerleşti. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personelinin başarılı çalışmaları sonucu vatandaş internet üzerinden hızlı, kolay ve etkin hizmet alabiliyor” dedi.

 

ALBAYRAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Başarılı çalışmalarından dolayı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu'na ve daire çalışanlarına teşekkür eden Başkan Albayrak, ziyarette ayrıca Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan'dan dairelerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10