Başkanlığa Turgut Fiş seçildi

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 7. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde dernek başkanlığına Turgut Fiş seçilirken, yeni yönetim

Çerkezköy 10.12.2018 15:36:00 0
Başkanlığa Turgut Fiş seçildi

Çerkezköy Vezirköprülüler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 7. Olağan Kongresi hafta sonu Dernek Lokali’nde yapıldı.

 

“GÖREVİ YENİ, DAHA DİNAMİK ARKADAŞLARA BIRAKIYORUM”

 

Kongrede açılış konuşmasını Çerkezköy Vezirköprülüler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Dursun Yıldız yaptı.  Uzun yıllardır dernek başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Dursun Yıldız; “Dernek Başkanlığım süresince beni yalnız bırakmayan, her zaman yanımda olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Üyelerimize ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Başkanlığa Aday olmayacağım. Görevi yeni, daha dinamik arkadaşlara bırakıyorum” şeklinde konuştu.

 

“BAYRAĞI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAKLARINA YÜREKTEN İNANIYORUM”

 

Açılış konuşmasının ardından kongre divanı oluşturulurken,  Divan Başkanlığı’nı Beytullah Coşkun getirildi. Divan Başkanı Beytullah Coşkun, “Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız ile Yönetim Kurulu’na hizmetleri ve emekleri için teşekkür ediyorum. Görevi devir alacak yeni Yönetim Kurulu ve Dernek Başkanının da bayrağı daha iyi yerlere taşıyacaklarına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

EKİBE BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Eski Dernek Başkanlarından Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çiftçi de Dernek Başkanı Dursun Yıldız ve Yönetim Kurulu’na gösterdikleri gayret ve azimden dolayı teşekkür ederek, yeni görevi devir alacak Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu’na başarılar diledi. Çiftçi’nin ardından selamlama konuşması yapan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Enver Bayram, Kapaklı eski Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Bilal Acar, Hasan Saraçoğlu, Kenan Çetin de, Dernek Başkanı Dursun Yıldız ve ekibine teşekkür ederek, görevi devir alacak yeni ekibe de başarılar dilediler.

 

TURGUT FİŞ SEÇİME TEK LİSTE İLE GİTTİ

 

Konuşmaların ardından Derneğin Faaliyet raporu, Gelir-Gider Raporu, Kesin Hesap Raporu, Denetim Kurulu Raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.  Ardından seçime geçildi. Turgut Fiş seçime tek liste ile gitti.  Seçimlerde dernek başkanlığı görevine Turgut Fiş seçildi.

 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkanlığı’na seçilen Turgut Fiş, “Derneğin kurulmasından bugünlere gelmesine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ekibim ile birlikte Derneğimizi daha iyi yerlere getirmek için canla başla çalışacağız” dedi. 

 

YENİ YÖNETİM ŞÖYLE

 

Turgut Fiş Başkanlığı’ndaki Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulunda İsmail Yıldız, Dursun Yıldız, Kerim Akdoğan, Selami Yıldız, Mustafa Yıldız, Abdülkadir Türk yer aldı.  Kongre dilek ve temennilerin ardından son buldu.

 

YEMEK VERİLDİ

 

Kongrenin ardından Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kongreye katılan siyasilere, sivil toplum örgütü temsilcilerine ve üyelerine Bafra Pidecisi’nde bir yemek verildi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10