Kızılpınarspor Ergene Kırgözspor'u gole boğdu

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Kızılpınarspor hafta sonunda evinde Kırkgözspor'u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kızılpınarspor Enes(2), ?

11.12.2018 14:41:00 0
Kızılpınarspor Ergene Kırgözspor

Tekirdağ 1.Amatör Kümede şampiyonluk hedefleyen Kızılpınarspor evinde konuk ettiği Ergene Kırkgöz Gençlikspor’u gole boğdu.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Kızılpınarspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Kızılpınarsopr Özgür’ün ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte moral bulan Kızılpınarspor ilerleyen bölümlerde fark mücadelesi verdi. Konuk ekip Ergene Kırkgöz Gençlikspor ise beraberlik için ataklar geliştirse de istediğini elde edemedi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI 

 

Karşılaşmanın ortalarına doğru Kızılpınarsopr Ferhat ile ikinci golü bularak rahatladı. Oyundan kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren temsilcimiz ilk devresini ilerleyen bölümlerine doğru Hüseyin ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARKLI KAZANDI

 

İlk devre rakibi karşısında üç gol bulan Kızılpınarspor ikinci devre de üstünlüğünü sürdürdü. Yunus ile bir gol daha bulan Kızılpınarspor karşısında Ergene Kırkgöz Gençlikspor şeref sayısını bularak skoru 4-1’e getirdi. Oyunda hakimiyeti elinden bırakmayan Kızılpınarspor 2000 doğumlu Efekan’ın şık golüyle farkı dörde çıkardı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Kızılpınarspor kalan dakikalarda Enes ile iki gol bularak karşılaşmadan da 7-1 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmada 2000 doğumlu Efekan bir gol ve bir asist ile beğeni toplarken, Kızılpınarspor bu galibiyet ile puanını da 21’e yükseltmiş oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10