Coşkun: Reisimize verdiğimiz sözün arkasındayım

1994 yılından bu yana Çerkezköy'de  emlak sektöründe  faaliyet gösteren Coşkun Emlak  Gayrimenkul İşyeri Sahibi İbrahim Coşkun 31 Mart 2019 yerel seçimlerde AK Parti'den Çerkezköy beled

Çerkezköy 11.12.2018 16:39:00 0
Coşkun: Reisimize verdiğimiz sözün arkasındayım

Bugün Gazi Osmanpaşa Mahallesi Aliağa Sokak’taki Erzurumlular Kıraathanesinde 10.00-11.30 saatleri arasında düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Hanifi Belindir, Orhan Aras, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Nurettin Yekeler, İl Genel Meclisi Eski Üyesi Hasan Karaca, 26. Dönem Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, Ak Kardeşler Yapı Malzemeleri Firması Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Ak, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Ersoy, Müslümoğlu İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çelik, Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy’de ikamet eden Erzurumlu işadamları, İbrahim Coşkun’un yakınları katıldı.

 

REİSİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDAYIM

 

Programda Ak Parti’den Çerkezköy Belediye meclis üyeliğine aday adayı olduğunu açıklayan Coşkun, “1973 Erzurum Pasinler doğumluyum.1994 yılından beri de  Çerkezköy’de yaşamaktayım. Emlak sektöründe faaliyet gösteriyorum. Ben bir dava adamıyım.Ben bir gün değil, her zaman bu davanın destekçisiyim. Reisimize verdiğimiz sözün de arkasındayım. Adamın adamı değil bu davanın adamıyız ve bu nedenle de AK Parti’den Çerkezköy belediye meclis üyesi aday adayıyım ”dedi.

 

HALKIMIZ MECLİSTE YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYOR

 

İbrahim Coşkun; “Biz siyaseti kendimiz için değil halkımızın beklentileri doğrultusunda yapıyoruz. Dolayısıyla halkımızda artık belediye meclislerinde de yeni yüzleri görmek istiyor. Partili partisiz vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Ak Parti’den belediye meclis üyeliği için aday adayı oldum. Şuna emin olunuz ki her zaman halkımızın beklentileri doğrultusunda yaşadığımız kentin  her alanda daha yaşanılır bir kent olmasına sizlerin vereceği destek ile büyük katkı sağlayacağım. Beni çoğunuz yakından çok iyi tanır. Bu nedenle Çerkezköy’de yaşayan yerli yabancı demeden 81 ilden gelen tüm vatandaşlarımıza tarafsız hizmet vermek ve sizlerin sesi olmak için bu yola çıktım.Dolayısıyla sizlerden çıktığım bu yolda desteklerinizi bekliyorum ve vereceğiniz destek için de şimdiden sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

DESTEKLİYORUZ

 

Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın da  yaptığı kısa konuşmada, “Bugün İbrahim Coşkun kardeşimizin düzenlediği Meclis üyeliği aday adayı açıklaması kahvaltısındayız. Kendisi siyasete yeni açıldı ve siyasetin yeni yüzü. Biz her zaman İbrahim kardeşimizin yanında ve arkasındayız. Siyasette  artık yeni yüzlere ihtiyaç var. Dolayısıyla üstleneceği  meclis üyeliği görevini de layıkıyla yapacağına da inancımız tam.Çıktığı yolda başarılar diliyor,her şeyin gönlüne göre olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10