"Artık 'öğrenci' yok 'çocuklarımız' var"

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda  "2023 Vizyonu" hakkında detaylı bilgiler aktarıld?

Çerkezköy 12.12.2018 15:31:00 0

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Beyaz Bayrak”, “Beslenme Dostu Okul”, il ve ilçe bazında devam eden diğer projeler üzerine bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda toplantı düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUNDU

 

“2023 Vizyonu” hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri Yusuf Hayri ve Mehmet Fatih Kocabaş, okul müdürü, müdür yardımcısı ve rehber öğretmenleri katıldı.

 

ARTIK ‘ÖĞRENCİ’ YOK ‘ÇOCUKLARIMIZ’ VAR.”

 

Toplantıda yaptığı konuşmada Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ifadelerine yer veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “2023 Eğitim Vizyonu’nu kitap haline getirip her eğitimci okumalı. Bundan sonra hedeflerimizi bu vizyondakilere göre belirleyeceğiz. Artık ‘öğrenci’ yok ‘çocuklarımız’ var.” dedi.

 

2023 EĞİTİM VİZYONU'NUN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMASI GEREKLİLİĞİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

 

Toplantıda ayrıca 2023 Eğitim Vizyon Kitabı’nın içeriğini birlikte paylaşmak, müzakere etmek amacıyla, ilçe çalıştay grubu oluşturularak kitapta belirtilen alanlarda okul idareci ve öğretmenlerine konular paylaştırılırken, önümüzdeki dönemin stratejik planı hazırlanırken 2023 Eğitim Vizyonu'nun göz önünde bulundurulması gerekliliğine dikkat çekildi.  Soru ve cevap şeklinde devam eden toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10