Teknogan'dan yan sanayi ve tedarikçilere bilgilendirme semineri

Çerkezköy'de Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren HMY Teknogan'un Çerkezköy TSO konferans salonunda dün 14.00.18.00 saatleri arası düzenlediği yan sanayi ve tedarikçi bilgilendirme seminerinde en iy

Çerkezköy 12.12.2018 17:07:00 0
Teknogan

HMY Teknogon Satınalma Müdürü Nesriye Arslan, “Biz 60 yıllık geçmişi olan ve 15 fabrikası ve her ülkede satış ofisleriyle  tasarımdan üretime dünya üzerinde 160 ülkede hizmet veren,mağazacılık ve ürün sergileme sektöründe lider bir kuruluş olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.HMY Grup,özel ahşap tasarım,aydınlatma,eloktronik-akıllı sistemler,raf sistemleri konsepti gibi geniş bir ürün pörtöyü ve 360 derece proje yönetimi ile müşterilerine tam hizmet vermiyor.HMY Grup olarak bir çok ülkede varız.300 kişilik tasarım grubumuz ile farklı alanlarda tasarım yeteneğimiz ile hizmet veriyoruz. Ünlü markaların tasarım ve dizaynlarını da biz yapıyoruz.Özellikle HMY teknogon’un son yıllarda yaptığı ihracat projelerle cirosunu katlamıştır.İhracaat  oranımızı yüzde 85 ‘e çıkardık.HMY grup gelecek iki yılda da şu anki iş hacmine ilave olarak yan sanayi üzerinden 120 milyon TL’den fazla fazla satınalmanın planını yapmaktadır”dedi.

 

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ”

 

Arslan, “Türkiye’nin ihracata ihtiyaç duyduğubu dönemde,yan sanayilerin bu süreci fırsata çevirmeleri global oyuncu olmaları yönünde her türlü desteği vereceğiz.çok hızlı değişen bu dünyanın ihtiyaçlarını doğru anlamanın,bölgesel ve küresel rekabeti doğru analiz etmemiz gerekiyor”dedi.

 

“TEDARİKÇİYİ DESTEKLİYORUZ”

 

Arslan’dan Sonra konuşan Fabrikanın üretim direktörü Özgür Soydan’da, “HMY Grubu’nda 300’den fazla ürün mühendisi ile çok daha büyük saha organizasyonları  sürekli yeni ürünler,hizmetler ve marketler peşinde koşmaktadır ve tedarikçilerle birlikte çok daha büyük bir sinerji yaratmaktadır.Sektörde kaliteden ödün vermeden çok şeyler katmalıyız.Şikayet etme gibi bir şeyimiz yok. Tedarikçiler olarak değişik alanlarda tedarik edeceğimiz ürünler kaliteli ve çok iyi olması gerekiyor. Sektörde çok rekabetçimiz var. Bu nedenle işimizi çok iyi yapmamız gerekiyor.HMY Grup olarak biz tedarikçilere her türlü desteği veriyoruz.Biz mevcut tedarikçilerden ürün  tedarik ederiz.Onlar yapmıyorsa yapacak tedarikçide buluruz. Biz hızla büyüyor ve tedarikçilerimizi destekliyoruz. Yan sanayi geliştirme projelerimiz var. Bunlarla her türlü desteği veriyor  ve Türkiye’de yan sanayi üretimini önemini biliyor ve bunu daha da geliştirme anlamında çalışıyoruz. Ekonomik  durumu iyi olan güçlü bir şirketiz”diye konuştu.Yapılan konuşmaların ardından yansanayi ve tedarikçiler arasında en iyi performansı gösteren firmalara ödül verildi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10