Çolak : Çerkezköy'e hizmet için karşınızdayım

Uzun yıllardır Optimed Hastanesi'nde acil doktoru olarak görev yapan, Güvenbir Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sahiplerinden olan Dr. Ali Çolak İYİ Parti'den Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylıÄ

Çerkezköy 13.12.2018 12:20:00 0
Çolak : Çerkezköy

Önceki akşam Erna Center’daki yeni teşkilat binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İYİ Parti “Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Dr. Ali Çolak, partililer katıldı.

 

ŞİMDİ SIRA YEREL SEÇİMLERDE”

 

14-15 aylık süre içerisinde İYİ Partinin hep yapamaz denilenleri yaptığını kaydeden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin “Parti kuramaz dediler kuruldu. Seçime giremez dediler seçime girdik. Milletvekili çıkaramaz dediler, şükürler olsun ilimizden de dahil olmak üzere vekillerimizi bizi temsil etmek üzere meclisimize gönderdik. Şimdi ise sıra yerel seçimlerde…Önümüze her türlü engeli koyarak, her türlü söylentiyi yayarak ‘İYİ Parti seçime girmeyecek’ söylentileriyle bizi şuanda ciddi anlamda baskı altında tutmaya çalışıyorlar. İYİ Parti, yapılmaz denilen her şeyi yapabilmek için yola çıktı” açıklamasında bulundu.

 

“KALBİMİZ SADECE İYİLİK İÇİN ATIYOR”

 

İYİ Parti Çerkezköy teşkilatı olarak belediye başkan aday adaylarına, belediye meclis üyesi aday adaylarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Erseçkin “ 31 Mart yerel seçimleri öncesinde başvurularımızı almaya devam ediyoruz. Herkesin kalbi bir noktada, bir yerde atar. Ama bizim tek kalbimiz var, Çerkezköy’de sadece iyilik için atıyor. Biz şahıslar için değil, kişiler için değil, sadece ve sadece Çerkezköy için, İYİ Parti Çerkezköy teşkilatı olarak bütün aday adaylarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Bu kapıyı tek bir isimle kapatmamanın gayreti içindeyiz” dedi.

 

“BENİM HAYATIM ÇERKEZKÖY”

 

 

Konuşmasına makamında şehit edilen Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye Allah’tan rahmet, yakınlara baş sağlığı dileyerek başlayan İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Dr. Ali Çolak “ Benim eşim, aşım, işim, ailem ve dostlarım her şeyim burada, Çerkezköy’de. Kısacası benim hayatım Çerkezköy. Hayatın her ne kadar suyun öte tarafından, ata topraklarında başlamış olsa da geri kalan dönemi Çerkezköy’de geçti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, zorunlu hizmetim için Trabzon Akçabat’a gittim. Akabinde mesleki eğitimim için Fransa’ya giderek ‘acil’ hizmetler konusunda eğitim aldım ve Çerkezköy’e döndüm. Mesleğim olan doktorluğa başlayana kadar, okul dönemlerinde, tatillerde, tamirhane çıraklığı da, garsonluk da yaptım, Pazarda su da sattım. Ailem sayesinde hayatı öğrenerek her cenahtan dostlar edinerek büyüdüm. Şuan da iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri veren bir şirketin ortaklarından birisiyim. Aynı şirketin genel müdürlüğü görevini de sürdürüyorum. Ayrıca özel bir hastanede acil müdahale hekimliği yapıyorum” dedi.

 

“HİZMET İÇİN KARŞINIZDAYIM”

 

Çolak “ Allah’a çok şükür, burada büyüdük, burada doyduk. Çerkezköy bizi bir yerlere getirdi, şimdi sıra bizde. Çerkezköy’e borcumuz var. Şimdi sizlerin, halkımızın desteğiyle borcumuzu ödemek için bir yola çıkıyoruz. 2017 yılında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başkanlığında kurulan İYİ Parti’nin ilçe yapılanmasının tamamlanmasının ardından ilçe başkanlığımıza üye kaydımı yaptırdım. Elimi taşın altına koymak gerektiğine karar verdim. İşlerim gereği her gün yüzlerce vatandaşımızla iletişim halindeyim. Partili-Partisiz yüzlerce kişiyle, dostlarımla yaptığım konuşmada, dertleşmede, partimiz ve parti politikalarımız için aldığım olumlu tepkiler heyecanımı yükseltti. Şimdi, şehrimizin sorunlarını şikayet etmeyi bırakıp, Çerkezköy’e bir şeyler katmak ve hizmet etmek için karşınızdayım” diye konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY İÇİN HİZMET ETMEK İSTİYOR”

 

İçinde yaşadığı şehri, içinde yaşattığı şehir gibi yapabilmek için mücadele edeceğini kaydeden Çolak “ Çerkezköy’ü sadece yurt edinmek yetmez, dertlerini dert edinmek için karşınızdayım. Elimden gelen tüm gayreti karşılıksız ve koşulsuz göstermek için buradayım. İYİ Parti’den Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adayıyım. Partimizin ilgili kurulları ve halkımız teveccüh gösterirse bu kardeşiniz Çerkezköy için hizmet etmek istiyor” açıklamasında bulundu.

 

“EŞİT BİR YÖNETİM HEDEFLİYORUZ”

 

Çolak “ Bildiğiniz gibi bizler tanıştığımız insanlara önce ‘Nerelisin’ diye sorarız. Çerkezköy’e baktığımızda adeta bir Türkiye mozaiğidir. Türkiye’nin neredeyse her şehrinden göç alıyoruz. Peki, bu şehirde yaşayan vatandaşlarımız gerçekten nereli? Ya da şöyle sorayım, vatandaşlarımız kendini bu şehre ait hissediyor mu ? Yoksa o oralı, bu buralı diye ayırt mı ediliyor!  Biz, talip olduğumuz göreve gelmemiz halinde, ayrı gayrı olmadan, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir belediyecilik sunmayı vadediyoruz. En başta da eşit bir yönetim hedefliyoruz. Yer vermek yetmez, söz vereceğiz, dinleyeceğiz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gideceğiz” dedi.

 

ŞEHRİN BİR RUHA İHTİYACI VAR

 

Yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen, girdikleri il seçimlerde Tekirdağ’dan bir milletvekili TBMM’ye gönderdiklerini kaydeden Çolak “ 31 Mart 2019’da yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Türkiye genelinde başarılı sonuçlar alacağımızdan zerre şüphem yok. Çerkezköy’e baktığımda, denenmiş, yönetimlerin de bu şehre daha fazla bir şeyler katamayacağını düşünüyorum. Bu şehre yenilikçi belediyecilik, yeni bir fikirle belediyecilik gerek. Çerkezköy bir sanayi, üretim şehridir. Ama şehre sadece fabrika yatırımı gelmesi yetmez. Şehrin bir ruha ihtiyacı var. Bir duruşa ihtiyacı var. Çok şeye ihtiyacımız var ama en önemlisi İYİ olmaya ihtiyacımız var. Seçmenlerden, vatandaşlarımızdan şimdiden bir talebim olacak. Gözünüzün arkada kalmayacağı bir partiye oy verin” diye konuştu.

 

“ADAY OLURSAM PROJELERİMİ AÇIKLAYACAĞIM”

 

Çolak “ Bu akşam ki toplantımızın sebebi aday adaylığı açıklamam olup, parti yönetimimizin şahsımı aday göstermesi halinde projelerimizi de sizlerin huzurunda açıklayacağımı belirtmek isterim. Farklı bir arkadaşımızın aday gösterilmesi durumunda ise proje fikirlerimizi kendisiyle paylaşmak için hazır olacağımı belirtmek isterim. Yolumuz açık olsun. Son olarak 31 Mart’ta gerçekleşecek yer seçim sonuçlarının başta Çerkezköy, bölgemiz ve ülkemiz için iyilere vesile olmasını diliyorum. Hepinize tekrar teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından Ali Çolak, başvuru evrakını İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’e teslim etti. 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10