Aktaş: Belediye meclis üyeliğine aday adayıyım

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersoy Aktaş görevinden istifa ettiğini ve Çerkezköy Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Önceki akşam

Çerkezköy 13.12.2018 14:48:00 0
Aktaş: Belediye meclis üyeliğine aday adayıyım

Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, “Saygıdeğer Tokatlı hemşerilerim ve dostlarım bu güzel dört yılın ardından istifamı kamuoyu ile ve Tokatlı hemşehrilerimle paylaşmak isterim. Derneğimizi bir siyasi partiye bağlı tutmamak için bu onurlu görevimden ayrılıyorum. Bu güzel dört yıl için tüm Çerkezköy halkına ve Tokatlı hemşerilerime minnettarım. Vekaleten görevimi Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşım Bünyamin Demir’e devrediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada derneğimizden ne görev verilirse onurla yardımcı olacağım” dedi.

 

MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Çerkezköy Belediye meclis üyeliğine aday adayı olduğunu ifade eden Aktaş; “Tüm hemşehrilerimin ve Çerkezköy halkının desteklerini bekliyorum. Bu akşam da beni yalnız bırakmadığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Ersoy Aktaş’ın Belediye Meclis üyeliği aday adayı olması nedeniyle dernek başkanlığından istifa etmesinin ardından Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği  başkanlığına getirilen Bünyamin Demir de,  yaptığı konuşmada,  “Ersoy başkanımızın siyasi platformda da başarılarını devam ettirmek üzere almış olduğu yönetim kurulu başkanlığından ayrılma kararı ile yönetim kurulumuzun oylarıyla Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin Yönetim Kurulu başkanlığı görevini bugün itibariyle teslim almış bulunmaktayım. Derneğimizin kuruluşundan bu yana dernek başkanlığını başarılı bir şekilde sürdüren Ersoy Aktaş Bey’e ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ

 

Bünyamin Demir, “Tokatlı hemşehrilerimize ve tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bir araya gelerek,din,mezhep,siyasi ve ideoloji düşünce farklılığı gözetmeden tüm hemşerilerimizi kucaklamak,yöremizin kültürünü ve değerlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak çabasında olacağız. Bizlere emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışarak, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Ersoy Aktaş’a da çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10