Bu tip haberler bizi de rahatsız ediyor

Gazetemizin dünkü sayısında yayınlanan "65 yaş üstü vatandaşlar dertli" haberinin ardından bazı kooperatif üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs Motorlu TaşÄ?

Çerkezköy 13.12.2018 16:51:00 0
Bu tip haberler bizi de rahatsız ediyor

Ülkemizde olduğu gibi Çerkezköy’de de bu gibi olayların yaşandığını kaydeden Öztürk, “Haberde kooperatifimize ait bir fotoğrafın kullanılmasından dolayı rahatsızlığımızı dile getirsek de haberde dile getirilenler gerçektir. Ancak ilçemizde bazı vatandaşlarımız başkasının kartı ile seyahat etmeye kalkıyor, bazı vatandaşlar da mahallelerinde bulunan engelli bir vatandaşın engelli kartıyla seyahat ediyor. Her kooperatifin kendi içinde bazı sorunları bulunuyor. Çerkezköy’de 150’ye yakın araçla toplu taşıma hizmeti veriliyor. Ancak hangi araçta hangi sorunun yaşandığının tespit edilebilmesi için olumsuz bir durum halinde vatandaşların aracın plakasını alarak birinci dereceden kooperatifimiz ile iletişime geçmesini bekliyoruz. Adli ya da yasal bir sorun varsa vatandaşlarımızın polise gitmesi en doğal haklarıdır” dedi.

 

“UKOME’DE AYNI SORUMLULUĞU YERİNE GETİRSİN”

 

Bir şoförün hareketinin diğer 149 kişiye mal edilemeyeceğinin bilincinde olduklarını kaydeden Öztürk “Büyükşehir ile birlikte her anlamda şehir görüntüsü alan Çerkezköy’de bizler UKOME’nin bizden istediği tüm şartları yerine getirmemize rağmen, UKOME’nin de aynı sorumluluğu yerine getirmesini bekliyoruz” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’DE DURAKLAR BELLİ DEĞİL”

 

Çerkezköy’de halen durakların belli olmadığını kaydeden Öztürk “Bizler 20 yıl önce durakları bilirken, bugün vatandaşlar nereden binip nerede ineceklerini bilmiyor. Bu da zaten problem olan şehir içi trafiğinde ciddi sıkıntıya sebep oluyor. UKOME’nin ve yerel yönetimin bizleri dinleyerek, bizim de fikrimizi alarak bizimle koordineli bir şekilde çalışmasını bekliyoruz” dedi.

 

“BİZLERE ULAŞSINLAR”

 

Öztürk “65 yaş üstü her insanı bizim annemiz, babamız, kardeşimiz olarak görüyoruz. Onların da bizi kendi evlatları gibi görmelerini istiyoruz. Onların bir tebessümü, bir günaydını, bir iyi akşamlar demesi, onların vereceği paradan çok daha değerlidir. Devletimizin verdiği ücretsiz ulaşım hakkı bazı art niyetli insanlar tarafından suistimal edilebiliyor. Umarım bundan sonra böyle olaylar yaşanmaz. Biz de kooperatif olarak üyelerimize gerekli uyarılarda bulunacağız. Vatandaşlarımızın bu gibi olumsuz durumlarda 05446552559 numaralı WhatsApp ihbar hattımızdan bizlere ulaştırmalarını bekliyoruz” dedi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10