BAL'da ilk devre tamamlanıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde ilk devre hafta sonunda oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanıyor. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Çanakkale Dardanelspor karÅ

14.12.2018 13:01:00 0
BAL

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek.

 

TEMSİLCİMİZ EVİNDE

 

Son dört haftada on puan toplayarak yükselişe geçen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde 17 puanda dokuzuncu sırada bulunan Çanakkale Dardanelspor’u evinde konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Maçı Ali Koç yönetirken, yardımcılıklarını ise Kaan Ergin, Emrah Altındağ ve Oktay Koçak yapacak.

 

“HEDEF ÜÇ PUAN “

 

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Tural “ Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Oynadığımız son dört karşılaşmada üç galibiyet bir beraberlik alarak alt sıralardan kurtulmayı başardık. Ligin ilk devresinin son karşılaşmasında ise Çanakkale Dardanelspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi mağlup ederek ilk devreyi 17 puanla tamamlamak istiyoruz. Karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Karşılaşmada hedefimiz üç puan” dedi.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Geçtiğimiz hafta liderliği Edirnespor’un elinden alan Modafenspor ise deplasmanda dokuz puanla alt sıralarda bulunan Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’u konuk olacak. Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Tolga Tugay İnan yönetecek. Zorlu karşılaşmada İnan’ın yardımcılıklarını ise İsa Sütçü, Volkan Esen ve Alper Cesur yapacak. Geçen hafta liderliği kaybeden Edirnespor ise ilk devrenin son karşılaşmasında deplasmanda Bigaspor’a konuk olacak. Pazar günü aynı saatte Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Serhat Tan yönetecek. Karşılaşmada Resul Kocameşe, Adem Utlu ve Mete Aylıoğlu yardımcı hakem olarak görev yapacak.

 

KARTALSPOR EVİNDE ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

24 puanla ikinci sırada yer alan İstanbul temsilcisi Kartalspor ise evinde 18 puanla yedinci sırada yer alan Adaspor karşısında üç puan arayacak. Pazar günü Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Volkan Kırbaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Bülent Eraykutlu, Muhammed Tutak, Bahadır İleri yapacak.

 

DİĞER KARŞILAŞMALAR

 

Ligde orta sıralarda mücadele eden 18 puanlı Uzunköprüspor evinde 16 puanla onuncu sırada bulunan Tekirdağspor’u konuk edecek. Ahmet Can, Nimet Altunkıran, İbrahim Tokuç, Volkan Gündoğdu hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak. Karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Son haftalarda kötü sonuçlar alarak 10 puanla düşme hattında yer alan Çorluspor 1947 ise ilk devrenin son hafta karşılaşmasında 20 puanla dördüncü sırada yer alan İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor’u konuk edecek. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Enver Aydın yönetirken, yardımcılıklarını ise Enes Seymen, Gülşah Nur Şen, Mustafa Gökhan Keskin yapacak. 19 puanla altıncı sırada yer alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise evinde 12 hafta sonunda puanla tanışamayan İstasyonspor’u konuk edecek. Çavuşbaşı M.Hanefi Dilmaç Sahası’nda Pazar günü aynı saatte başlayacak olan karşılaşmayı Erdem Demirtaş yönetecek. Demirtaş’ın yardımcılıklarını ise Tahir Atakan Açık, Ayşenur Karakoç ve Ayberk Demirbaş yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10