İnsan hakları anlatıldı

Tekirdağ Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından "İnsan Hakları" konulu konferans düzenlendi.

Tekirdağ 14.12.2018 17:03:00 0
İnsan hakları anlatıldı

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oğuz’un katıldı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın da katıldığı “İnsan Hakları” konulu konferansta, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Hukuk Müşaviri Şahin Aslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri yer aldı.

 

SUNUM YAPILDI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konferasta Dr. Öğr. Gör.  Gökhan Oğuz İnsan Hakları konulu sunumunda insan hakları kavramının tarihi süreci ve nereye ait olduğu, siyasi bir enstrüman olarak nasıl kullanıldığı konularına dikkat çekti. Program, günün anısına konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oğuz’a çiçek takdiminin ardından fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10