Yöresel yemekler beğeniye sunuldu

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından '2. Geleneksel Lezzet Şenliği Balkanlar: Lezzetin Coğrafyası Etkinliği' düzenlendi.

Süleymanpaşa 14.12.2018 17:08:00 0
Yöresel yemekler beğeniye sunuldu

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Ziyafet Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ esnaf odaları temsilcileri ile Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen davetliler katıldı.

 

 

 

“TEKİRDAĞ, TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ BÜYÜKŞEHİRLERİ ARASINDA YERİNİ ALACAK”

 

Etkinlikte emeği geçen herkesi kutladığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ, Balkanlar'da özel bir yere sahip. İlimiz büyükşehir olmasının ardından Türkiye'nin de parlayan yıldızı haline gelmiştir. Ben inanıyorum ki; Tekirdağ, ileriki dönemlerde Türkiye'nin önemli büyükşehirleri arasında yerini alacaktır" dedi.

 

YÖRESEL YEMEKLER İKRAM EDİLDİ

 

2. Geleneksel Lezzet Şenliği yapılan konuşmaların ardından Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen katılımcılar tarafından pişirilen yöresel yemeklerin davetlilere ikram edilmesi ile son buldu.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10