Arızalanan Sumatik çileden çıkarıyor

Çerkezköy'de kart kullanan su abonelerinin özellikle hafta sonları ve resmi tatil günlerinde susuz kalıp mağduriyet yaşamaması için geçtiğimiz aylarda TESKİ tarafından Çerkezköy Belediye Hizmet Bina

Çerkezköy 16.12.2018 17:23:00 0
Arızalanan Sumatik çileden çıkarıyor

Hafta sonu kartlarına su yüklemek için Çerkezköy Belediyesi önündeki Sumatik’e giden vatandaşlar, makinenin sık sık arızalanmasına tepki gösterdi.

 

“BUNU HAK ETMİYORUZ”

 

Gelişen ve büyüyen, nüfusu 150 binlere ulaşan Çerkezköy’de tek noktanın yetersiz kaldığını, onun da sık sık arızalanması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirten vatandaşlar, bu sorunun çözülmesini istedi. Her mahallede en azından muhtarlıklara bir su yükleme cihazının konulması gerektiğini kaydeden vatandaşlar “Bağlık Mahallesi’nde suyumuz bittiğinde belediyeye kadar yürüyoruz. Geldiğimizde ise arıza ile karşı karşıya kalıyoruz. Biz bunu hak etmiyoruz” dedi. Sumatik’te sadece bir markanın kartlarına su yüklenebilmesine de tepki gösteren vatandaşlar “Aslında kartlı sistemdeki tüm abonelerin burada kartlarına su yüklemesi yapabilmesi gerekiyor. Fakat, Sumatik’te tek bir markaya ait kartlara su yüklemesi yapılabiliyor. Bu nedenle de pek çok vatandaş mağdur oluyor” diyerek TESKİ yetkililerin hem Sumatik sayısını çoğaltmasını hem de tüm kartlara yükleme yapılabilecek bir Sumatik’in hizmete sunulmasını istedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10