Kapaklı Sitespor bir puana razı oldu

Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor evinde orta sıralarda mücadele eden Malkara 14 Kasımspor'u konuk etti. Rakibi karşısında öne geçen Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda rakibinin golüne engel

18.12.2018 13:50:00 0
Kapaklı Sitespor bir puana razı oldu

Kapaklı Sitespor Süper Amatör ligin 12.hafta karşılaşmasında evinde Malkara 14 Kasımspor’a puan kaybetti.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor Emre Özten, Tolga Aşçı, Muhammed, Kaan, Uğur, Serdar, Gençağa, Mert, Cengizhan, Numan ve Şafak kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Malkara 14 Kasımspor ise Emre, Uğurcan, Berkay, Emir, Uğur, Ömer, Hüseyin, Tolga, Mehmet, Sedat ve Levent ilk onbiri ile çıktı.

 

ÖNE GEÇTİ

 

Rakip kalede ilk dakikalardan itibaren atak bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor geliştirdiği atakta golü bulamadı. Rakip savunmayı bunaltan Kapaklı Sitespor arzuladığı golü ise karşılaşmanın 20’inci dakikasında buldu. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında Gençağa’nın pasında topla buluşan Kaan Tuna düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek ev sahibi ekibi öne geçirdi.

 

KONUK EKİP BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip ise beraberliği yakalamaya çalıştı. 34’üncü dakikada gelişen Malkara 14 Kasımspor atağında topla buluşan Sedat takımına beraberlik golünü kazandırdı. Karşılaşmanın ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

PUANINI 15 YAPTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda galibiyet golü için yüklendi. Taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklı Sitespor Serdar ve Şafak ile yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1-1 sonuçlandı. Bu beraberlik ile Kapaklı Sitespor puanını 15 Malkara 14 Kasımspor ise 17 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10