"Sofya Turizm Fuarı Tanıtım Toplantısı" yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 14 – 16 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak "Sofya Turizm Fuarı Tanıtım Toplantısı" yapıldı.

Çorlu 20.12.2018 12:21:00 0

Çorlu TSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı, R Tur Sahibi Üner Paşaoğlu, Çorlu’da faaliyet gösteren Hastane, Otel, AVM ve firmaların temsilcileri katılımda bulundu.

 

BÖLGEMİZİN AVANTAJLARI VAR

 

Toplantıda yaptığı konuşmada Bulgaristan’dan Türkiye’ye alışveriş yapmaya gelen ziyaretçi sayısının son dönemde oldukça arttığını belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “ Bulgaristan’dan ülkemize alış veriş yapmaya gelen ziyaretçi sayısı son dönemde oldukça arttı. Bölgemizin avantajları var. Markaların üretimi burada yapılıyor. Üretim üssüyüz. Otel ve sağlık altyapımız Trakya’nın en iyisi durumunda. Çorlu’ya olan ilginin artması için önümüzde Sofya Turizm Fuarı fırsatı var. Bu fuar aynı zamanda sağlık ve SPA gibi sektörleri de kapsıyor. Buraya turist nasıl gelir? Daha fazla ilgi çekmek için neler yapılabilir? Bu noktaları konuşmak için bu toplantının organizasyonuna karar verdik. Avantajlarımızı, Çorlumuzu anlatmak için oralarda stant kurmak istiyoruz. Fuara katılım ne kadar çok olursa Çorlu, o kadar fazla tanıtılacak. İkili görüşmeler, firma tanıtımları ve yeni pazarlar açılmasına katkı sağlamak için 14 -16 Şubat’ta Sofya’daki yerimizi almak istiyoruz” dedi. Toplantı; karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10