Çalışma hayatında sosyal diyaloğun geliştirilmesi anlatıldı

Namık Kemal Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu tarafından "Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi" konulu panel Rektörlük Konferans Salonunda dü

Tekirdağ 21.12.2018 13:16:00 0
Çalışma hayatında sosyal diyaloğun geliştirilmesi anlatıldı

Panelin açılış konuşmasını yapan  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu Başkanı Yasemin Soydemir; “Topluluğumuz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri alanında öğrencileri bilinçlendirmek ve sosyal politika tarafları ile iletişim olanakları yakalamak güncel bilgiler hakim ve bu bilgileri hayatında yorumlayabilen bir birey olarak bir noktada bir araya gelerek fikirlerimizi değerlendirmek için çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

 

Panelde Uluslararası Çalışma Örgütünden Melahat Güray “Sosyal Diyalog” konusunu anlatırken,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Aysu Aydoğdu ile Samet Turan “Toplu İş Sözleşmesi ve Günümüzdeki Mevzuat” konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Program Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alpay Hekimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu Koordinatörü Doç. Dr. Çiğdem Vatansever tarafından konuşmacılara günün anısına teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10