Çetin'den ittifak açıklaması

31 Mart yerel seçimler öncesi değerlendirmede bulunan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Genel Merkezin ve CHP Yönetimi ile işbirliği-güç birliği kapsamındaki görüşmelerin ana hatlar

Kapaklı 21.12.2018 15:36:00 0
Çetin

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, önceki akşam saat 18:00’da parti binasında yaptığı açıklamada seçim öncesi değerlendirmede bulundu.  Yaptığı açıklamada Genel Merkezin ve CHP Yönetimi ile işbirliği-güç birliği kapsamındaki görüşmelerin ana hatlarının geçtiğimiz hafta mutabakat ile sonuçlandığını dile getiren “Bu kapsamda, Manisa, Balıkesir, Denizli, Trabzon, Kocaeli, Konya, Samsun, Kayseri, Gaziantep ve Sakarya İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayları Cumhuriyet Halk Partisi tarafından, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Hatay, Muğla, Eskişehir, Antalya, Adana, Tekirdağ ve Aydın Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayları da İYİ Parti tarafından desteklenecek” dedi.

 

BÜYÜK BİR GAYRETLE HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

 

Yapılan işbirliği-güç birliği mutabakatlarında, İYİ Parti’nin bugüne kadar olduğu gibi, ilkeli siyaset anlayışından ve sorumluluklarından taviz vermediğini ve partiye oy veren 5 milyon seçmenin ümidinin korunduğunu ifade eden Çetin; “ İYİ Parti Genel Merkezi ve CHP ile yapılan anlaşma gereği; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP adayı için işbirliği yapılacaktır. Genel Merkezimizin ilçe belediyeleri konusunda bağlayıcı bir kararı yok. Biz İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak son duruma göre 17 Aralık pazartesi itibarı ile Yerel Seçimler için büyük bir gayretle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

“BİRDEN ÇOK BAŞKAN ADAY ADAYI BAŞVURUSU VAR”

 

Tekirdağ İl Başkanlığı’nın talimatı ve Tekirdağ İlçe Teşkilatlarının verdikleri kararlar ile 11 ilçede kendi adayı ile seçime gireceklerini kaydeden Çetin; “Genel Merkezimizin kararı doğrultusunda, seçime girmek için gerekli teşkilatlanmamız ve hazırlıklarımız tamamlanmak üzeredir. Şu an itibarı ile bazı ilçelerimizde tek, bazı ilçelerimizde ise birden çok başkan aday adayı başvurusu var” dedi.

 

İYİ PARTİLİ KADROLARLA YÖNETİLECEĞİNİ GÖSTERİLİYOR

 

Kapaklı için şu an bir aday adayının resmi başvurusunu yaptığını, diğer aday adayı olmak düşüncesinde olan arkadaşların da resmi müracaatlarını yapmalarını beklediklerini kaydeden Çetin; “İlçemizde İYİ bir belediyecilik için çözüm odaklı ve en iyi donanımlı kadrolarımızı oluşturma gayretindeyiz. Bu gayret ve heyecan 31 mart akşamı, başta bizim sorumlu olduğumuz Kapaklı olmak üzere Tekirdağ ilçelerinin birçoğunda İYİ partili kadrolarla yönetileceğini göstermektedir” dedi.  

 

Haber: Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10