Kızılpınarspor şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor

Tekirdağ Birinci Amatör lig C grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköy Temsilcisi Kızılpınarspor bu yıl kurduğu güçlü kadrosu ile şampiyonluk mücadelesi veriyor.

21.12.2018 17:22:00 0
Kızılpınarspor şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor

Kızılpınarspor yöneticileri bu yıl oluşturdukları güçlü kadro ile ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu başarılarını lig sonuna kadar devam ettirerek, iki yıldır hedefledikleri şampiyonluğu bu yıl kazanacaklarını belirttiler. Yöneticiler, “Grubumuzda puan sıralamasında Ahımehmet Gençlikspor ile aynı puana sahibiz. O gol averajı ile lider biz  de aynı puanla ikinciyiz. Bu yıl  oldukça başarılı bir çizgi çizen Kızılpınarspor hedefine mutlaka ulaşacaktır. Tüm takım oyuncuları inançlı ve takım içinde tam bir birlik ve beraberlik hakim. Antrenörümüz İsmail İnan’ın da bu başarıda büyük payı var. İyi ki böyle bir antrenöre sahibiz” dedi.

 

TEKİRDAĞ DEPLASMANINDAN DA ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ

 

Kızılpınarspor yöneticileri 23 Aralık Pazar günü Tekirdağ deplasmanında Tekirdağ Marmaraspor ile puan mücadelesi yapacaklarını, bu müsabakadan da 3 puan hedeflediklerini belirterek “Her müsabakaya üç puan parolası ile çıkıyoruz. Gruptaki diğer rakiplerimizi de küçümsemiyoruz. Tüm maçlarda takım olarak sahada ekip futbolu oynuyoruz” dedi.

 

TARAFTARLARA TEŞEKKÜRLER

 

Kızılpınarspor Kulübü yöneticileri, sezon başından bu yana hiçbir müsabakada takımlarını yalnız bırakmayan taraftarların da her zaman takıma destek verdiğini belirterek taraftarlara teşekkür etti.

Tekirdağ 1 Amatör Lig C grubu Puan Durumu

1-Ahımehmet Gençlikspor                    24

2-Kızılpınarspor                                    24

3-Sağlıkspor                                         16

4-Çerkezgücüspor                               16

5-Kapaklı Kartalspor                            16

6-Tekirdağ Marmaraspor                     10

7-Ergene Kırkgözspor Gençlikspor       6

8-Çerkezköy 1923 Gençlikspor             0

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10