Albayrak'tan Malkara çıkartması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan'a ziyarette bulundu. Ziyarette; Belediye Meclis Üyesi Nuran Ba

Malkara 23.12.2018 16:37:00 0
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Teşkilatının parti çalışmaları hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’dan bilgiler aldı. Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

GAZİBEY MAHALLESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİLER

 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte Gazibey Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN SIKINTILARINI DİNLEDİLER

 

Mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Gazibey mahallesi sakinlerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin devam eden çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında detaylı bilgi verdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10