Geliri ''Bir Sınıf Donat Adını Yaşat'' kampanyası için kullanılacak

Çerkezköy Gülerçin Koleji tarafından her yıl düzenlenen geleneksel kış konseri düzenlendi. Okulun Genel Sanat Yönetmeni ve okulun Müzik Öğretmeni Gülben Kıycıoğlu 'nun önderliğinde ve Anaokulu,

Çerkezköy 25.12.2018 18:10:00 0
Geliri

Çerkezköy Gülerçin Koleji tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Kış Konseri önceki gün saat 19:00'da Çerkezköy Gülerçin Koleji Esin & Burhan Gülerçin sahnesinde düzenlendi. Okulun Genel Sanat Yönetmeni ve okulun Müzik Öğretmeni Gülben Kıycıoğlu 'nun önderliğinde gerçekleşen geleneksel kış konserinden elde edilen tüm gelirin Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’’ kampanya için kullanılacağı belirtildi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN SADECE AKADEMİK BAŞARI İÇİN DEĞİL SANATSAL BAŞARILARI İÇİN DE ÇALIŞIYORUZ

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kış konserinde açılış konuşmasını yapan Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü “Öğrencilerimizin sadece akademik başarıları ile değil sanatsal başarı ve faaliyetleri ile yakından ilgilenmekteyiz. Geleneksel kış konserimiz ile de okulumuzun bölgemiz genelinde bir marka olduğunun bir göstergesidir. Bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetleri gönülden destekliyoruz. Ayrıca müzikten, görsel sanatlara, dramadan halk oyunlarına, baleden, tiyatroya pek çok sanat dalını tek çatı altında öğrencilerimize sunmaktayız.”dedi. Kürklü,  “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün '' Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir'' sözünü hatırlatarak, sanat eğitimi uygulamaları alanında plan ve programlarını belirlemede tüm çalışmalar öğrencilerimizin her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diyerek geceye katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

EĞİTİME VERİLEN ÖNEM DOĞRU ORANTILIDIR

 

Kürklü’nün ardından konuşma yapan Gülerçin Koleji Kurucucu Sait Bülent Gülerçin de; “Yarın daha huzurlu, daha rahat ve barış içinde yaşamamız, bugün eğitim ve öğretime verilen önemle doğru orantılıdır. Gülerçin Eğitim Kurumları’nın kuruluş ve en temel felsefesi budur. Bugün eğitim ve öğretime gereken önemi vermezsek yarınlar bizler için daha zor olacaktır, özellikle çocuklarımız canlarımız, ciğerlerimiz daha çok sıkıntı çekeceklerdir. Gülerçin Eğitim Kurumları’nın eğitim ve öğretime gerek alt yapı, fiziki yapı, gerekse de araç gereç ve öğretmenleri ile en yüksek önemi vermiştir. Gülerçin Eğitim Kurumlarının çağımızın gerektirdiği değişim ve gelişmeleri en doğru şekilde eğitime ve öğretimde uygulamayı hedef edindiğini. Yalnızca akademik eğitimle kalmayıp sanat spor beden ve değerler eğitimini de eğitimin şartlarından görmektedir. Gülerçin Eğitim Kurumları öğrencilerimizin geleceğimizin temel taşları olacağına yürekten inanmaktayız.   Onların başarıları, mutlulukları bizim gururumuz olacaktır bu anlamlı gecede emeği geçen ayrıca katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BEĞENİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından programda gösterilerde yer alan Anaokulundan İlkokula, Ortaokuldan Anadolu Lisesine 178 görevli öğrenci ayrı ayrı  solo grup ve koro olarak 30 farklı eseri seslendirdi.  13 farklı enstrümanın bulunduğu kış konseri büyük beğeni topladı.

 

ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

 

Program sonunda Gülerçin Koleji Kurucusu ve Gülerçin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı  Sait Bülent Gülerçin 'in eşi Deniz Gülerçin Müzik Öğretmeni Gülben Kıycıoğlu'na  bir buket çiçek takdim  etti. Konserde, Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Oğur, Gülerçin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sait Bülent Gülerçin, okul müdürleri, Gülerçin Koleji öğretmenleri, öğrenci velileri hazır bulundu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10