Veliler okula gelmeyince öğretmenler kahveye indi

Çerkezköy Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü Furkan Bayındır, Müdür Yardımcısı Özkan Özcan ve öğretmenler öğrencilerinin başarısını artırmak için çeşitli nedenlerle okuldaki

Çerkezköy 26.12.2018 17:12:00 0
Veliler okula gelmeyince öğretmenler kahveye indi

Öğrencilerin başarılarının artırılması amacıyla Çerkezköy Raif Dinçkök Ortaokulu öğretmenleri evlerinde ve kahvehanelerde ziyaret ettikleri velilere çocuklarının eğitimlerine nasıl yardımcı olacaklarını anlatıyor.

 

HEM SİTEM HEM DE TANIŞMA

 

Amaçlarının velilerle tanışmak olduğunu kaydeden Okul Müdürü Furkan Bayındır “ Bir yıldır okulda görev yapıyorum. Veli toplantılarına velilerimiz fazla ilgi göstermiyorlar. Biz de okul yönetimi olarak aldığımız karar neticesinde hem sitemimizi dile getirmek hem de velilerimiz ile tanışmak için kahvehaneye geldik. Hepimiz bu mahallenin evladıyız. Evimizden çok burada vakit geçiriyoruz. Beraber ve birlikte olacağız. Her şeyi birlikte yapacağız. Okulumuzu sahipleneceğiz ve daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

 

“ÇOK DOĞRU BİR UYGULAMA YAPTIK”

 

Çocukları daha iyi bir geleceğe hazırlayabilmek adına yetişkinleri hep birlikte hareket etmeye davet eden Bayındır “ Bütün amaç ve gayemiz çocuklarımızı daha iyi bir geleceğe hazırlayabilmek adına biz yetişkinler olarak hep birlikte hareket edelim. Çocuklarımızı güzel bir geleceğe hazırlayalım, güçlü Türkiye ve güçlü yarınlarımız olsun istiyoruz” diye konuştu. Yaptıkları ziyaretlerden hem öğretmenlerin, hem öğrencilerin hem de öğrenci velilerinin çok mutlu olduğunu belirten okul Müdürü Furkan Bayındır, özellikle ziyaretler sonrasında öğrencilerdeki değişimleri gördükçe çok doğru bir uygulama yaptıklarını bir kez daha anladıklarını ifade etti.

 

VELİLER MUTLU OLDU

 

Öğretmenlerin kendilerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu dile getiren veliler ise “ Bugün okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin ziyaretinden duygulandık. Kendisi veli toplantılarına katılmadığımızdan ötürü sitemini dile getirdi. Bundan sonra veliler olarak toplantılara sık sık katılacağız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10