Sudenaz Kaya'ya onur ödülü

2018 yılının başarılı sporcusu olarak isminden söz ettiren Çerkezköy'ün gururu Milli Taekwondo Sporcusu Sudenaz Kaya, İstanbul'da yayımlanan İstanbul Flaş Haber Gazetesi tarafından onur ödü

27.12.2018 16:25:00 0
Sudenaz Kaya

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Taekwondo Antrenörü Vural Ayaz, “Sudenaz Kaya, son yıllardaki başarılı çıkışı elde ettiği başarılarına önemli bir başarıyı daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda Yunanistan’ın Başkenti Atina’da yapılan Multi  Open Europe Taekwondo şampiyonasında  yıldız bayanlarda 33 kiloda Avrupa şampiyonu olmasından sonra başarı grafiğini yükseltmesiyle dikkat çeken ve bu başarılarıyla da adından sıkça söz ettiren Milli sporcumuz Sudenaz Kaya İstanbul’ da yayın yapan yerel gazetelerden İstanbul Flaş Haber Gazetesi’nin bu yıl düzenlediği 11. onur ödülleri töreninde  onur ödülü ile ödüllendirilen tek sporcu oldu. Sporcumuzun onur ödülü alması bizleri mutlu etti. Milli Sporcumuz Sudenaz Kaya ile birlikte sinema-tiyatro, doktor, gazi, emekli subay, ressam, bale öğretmeni, öğretim üyesi gibi önemli kişiler ile birlikte toplam 12 kişi içinde ödül alan tek sporcu olan Milli Sporcumuz Sudenaz Kaya ile onur duyuyoruz” dedi.   

 

SUDENAZ  KAYA ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK

 

Antrenör Vural Ayaz, “Kulübümüz başarılı sporcularından olan 14 yaşındaki  Sunedanz  Kaya Taekwondo sporunda gelecek vaat eden ve başarılarıyla adından yıllarca söz ettirecek  sporcularımızdan olduğunu her defasın da dile getiriyorum. Sudenaz Kaya özverili çalışması ve azmi ile katıldığı turnuva ve şampiyonlarda elde ettiği Avrupa birinciliği yanı sıra da elde ettiği birçok dereceleri ile de başarılarının kanıtıdır. Bu sporcumuzun daha iyi yerlere gelmesi için bizlerde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10